Tzn Xenna, Warszawa, Radio Luksemburg 17.12.2011

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

Tzn Xenna, Warszawa, Radio Luksemburg 17.12.2011

za klubem:
    Z ogromną przyjemnością i nieukrywana dumą zapraszamy na pierwszy od 24 lat Warszawski koncert TZN XENNA!!!

TZN XENNA + Hard to Breathe + Wschód 20:00 - 23:30

Radio Luxembourg, Górczewska 67, Wola

Bilety:
    Przedsprzedaż 25 zł
    W dniu Imprezy 35 zł
    PRZEDSPRZEDAŻ RUSZA 21 LISTOPADA!!!
    Punkty dystrybucji biletów:
    Klub Punkt & Radio Luxembourg (ul. Górczewska 67, Wola)
    Sklep Luka Bandita (ul. Chmielna 2, Centrum)
    Last edited by becik; 2011-11-14, 22:12.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

ŁOOOOOOŁŁLLLLLLŁŁŁŁŁŁLŁŁŁŁŁŁ
    Dzieci z brudnej ulicy niepotrzebne nikomu, dzieci z brudnej ulicy , dzieci bez swoich domów.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• becik
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Ja nie wiem czy jeszcze pójdę, jakoś odgrzewane kotlety mi nie podchodzą, a 50-letniego Zygzaka sobie nie mogę wyobrazić. Wolę pamiętać Xennę sprzed 25 lat z Rock Front-owych koncertów w Remoncie.
      Last edited by becik; 2011-11-15, 09:09.
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Dzisiaj tematyka, teksty i klimat jest jeżeli nie bardziej to podobnie adekwatny do tego co działo się 25 lat temu. Powiedział bym, że w niektórych aspektach (bieda, wykluczenie, brak perspektyw dla większości społeczeństwa, anty społeczna polityka rządów) jest tak samo więc powroty starych zespołów wcale nie rażą.
        Poza tym przykłady reaktywacji WC, Rejestracji czy Karceru na których byłem wcale mnie nie zawiodły a zespoły miały też nowy repertuar.
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• sodom
          Porucznik Browarny Tester
          • 2002.12
          • 351

Dzięki niej policjantów mniej,
          Dzięki niej ministrów mniej,
          Dzięki niej biskupów mniej,
          Dzięki niej chamskich mniej !

Guma, guma, guma, guma, guma !
          Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
          Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Comment

• becik
            🍼🍼
            • 2002.07
            • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sodom Wyświetlenie odpowiedzi
            Dzięki niej policjantów mniej
            Z tego co pamiętam to Xenna śpiewała: Dzięki niej milicji mniej....

Comment

• VanPurRz
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2008.09
              • 4229

Ja mam na kasecie wersję policjantami ale słyszałem i milicjantów.

Comment

Przetwarzanie...
              X