Mój plan dojazdu: Wrocław – Poznań 14.22 -> 17.23. O ile mróz i remonty torowisk nie pokrzyżują mi planów koło 18 będę w Brovarii. Tam godzinkę lub półtorej przeznaczyć zamierzam na konsumpcję bieżącą. Jeżeli ktoś akurat będzie przechadzał się po rynku, to wiadomo o co chodzi
NO to trzeba zakończyć ten temat. Koncert się odbył ,ale jeszcze kilka minut po oficjalnej godzinie planowanego rozpoczęcia miał się nie odbyć. Ludzie stali przed halą i raźno tupali bo mróz był spory. Niezły niewypał na początek. Saportu nie było, a miał być.
Koncert oczywiście fajny choć na początku nagłośnienie nie najlepsze. Jednak na bieżąco wprowadzano korekty i było ok. Sporo starego materiału. Mangini dobrym perkusistą jest
Z jakiego powodu? Niezłe jaja, zwłaszcza na tym mrozie...
Podobno ekipa techniczna DT zakwestionowała rusztowania od oświetlenia. Późno przybyli i nie było czasu na zmiany. Podobno przekazali inne wytyczne. Czy tak było nie wiem. To takie moje wnioski wysnute z kilku wypowiedzi znalezionych w necie.
Zapomniałem o jeszcze jednym wale: Jak już ludzie zaczęli wchodzić to po chwili dobiegły dźwięki muzyki ze sceny. Zaczęli grać jak jeszcze nie wszyscy dali rade wejść. W tym pośpiechu oczywiście zrezygnowano z Periphery. W sumie zespół nie kiepski jak zdążyłem sprawdzić wcześniej. Niektórzy zrezygnowali z koncertu. My na szczęście planowo się spóźniliśmy i staliśmy tylko półgodziny zamiast 2 (bo bramy o 19 mieli otworzyć).
PS O godzinie 24 zamknięto dworzec główny. Pierwszy pociąg do Wrocka był o 1.38 Czad.
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Młodym zawsze się wydaje, że są sprytniejsi, a jest odwrotnie. Dzięki temu, że ty to wyguglałeś, na mocy ACTA zostaniesz skazany za ściąganie z sieci plików związanych z Dream Theater.
Comment