Tym razem grają w Stodole. Poprzedni koncert mnie nie powalił, ale chyba znowu się wybiorę poskakać, co tam. W końcu wtorek to dzień w sam raz na nałojkę (muzyczną, bando alkoholików!)
24 stycznia 2012, Dropkick Murphys, Warszawa
Collapse
X
-
VanPurRz, to we wtorek!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tak zacne towarzystwo, tak zajefajna kapela że termin mam już zaznaczony żółtą kartką w kalendarzu. Nie wiem jak będą toczyć się moje losy w styczniu ale postaram się zjawić. SláintePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Witam
bardzo chętnie bym przybył ale niestety nie wiem czy będę w polsze ale się postaramZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziVanPurRz, to we wtorek!"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWtorek akcja worekbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Mam wrażenie , że nie przekroczyły 80 , a nawet jeżeli się mylę to rok po roku taka kasa to ...przesada."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziChętnie bym nawiazał, do tej niezapomnianej tradycji, ale obawiam sie, że ceny biletów beda mało znośne dla portfela - zwłaszcza, że nie jest to mój "zespół pierwszego wyboru"...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment