2012.07.27 - Warszawa, koncert Red Hot Chilli Peppers

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.08
    • 6765

2012.07.27 - Warszawa, koncert Red Hot Chilli Peppers

Z internetu:
    "Do Warszawy po raz pierwszy. 27 lipca na Bemowie zagrają Red Hot Chili Peppers.
    Ich poprzedni koncert, w 2007 r. na Stadionie Śląskim, podzielił fanów. Jedni byli zachwyceni psychodelicznym brzmieniem i tym, że zespół grał (z jednym wyjątkiem) swoje najnowsze kompozycje. Inni narzekali na brak przebojów. Z zapowiedzi organizatora lipcowego koncertu wynika, że tym razem każda z frakcji będzie zadowolona. Red Hot Chili Peppers zagrają zarówno posenki z tegorocznej płyty "I'm With You", jak i kilka swoich klasyków: "Under the Bridge", "Give It Away", "Me and My Friends", "True Men Don't Kill Coyotes" czy cover Steviego Wondera "Higher Ground".
    Warszawski koncert jest jednym z kilkudziesięciu przystanków światowej trasy, która rozpoczęła się w tym roku, a zakończy prawdopodobnie dopiero w 2013 r. I jeśli wszystko pójdzie dobrze, fani, którym spodoba się koncert będą mogli kupić pliki z bemowskim koncertem lub każdym innym z trasy.

Red Hot Chili Peppers to pierwsza gwiazda nowego festiwalu Impact organizowanego przez Live Nation, agencję odpowiedzialną m.in. za koncerty Madonny czy festiwal Sonisphere.

Bilety w cenie od 209 zł do 748 zł. można kupować od 10 grudnia"

Kogoś chyba posrało - bilety od 200 złotych Zobaczymy jakie będą te inne gwiazdy...
    Raczej sobie daruję - choć może z balkonu Justi, albo zza płotu...
    Last edited by iron; 2011-11-28, 23:00.
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna
  • Komar_Pafnucy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.08
    • 1114

Ja już nie mogę się doczekać tych klatek z Carlsbergiem. Specjalnie dla nich kupię bilet. W końcu sceny z tej odległości i tak nie zobaczę.

Multitap Crawl
    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

200 zeta to bym nie dał nawet, gdyby mieli odegrać całą Blood Sugar Sex Magic. A za koncert składający się z tylko z tych nowych piosenek sami musieliby mi dać dwie stówy.

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Powiem tyle - buchachachacha
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• kony
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2005.08
          • 1701

Byłem niestety w 2007 na Śląskim. Jestem w tej grupie delikatnie mówiąc zdegustowanych tym co zobaczyłem - chociaż sporo nastolatek jak widziałem bawiło się przednio. Za 2 stówy, pół kilometra od sceny, bez Frusciante, nie ma szans...

Comment

• karin861
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2006.02
            • 597

Zza siatki też będzie dobrze słychać i nie trzeba takie kasy wydawać
            Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• kony
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.08
              • 1701

4 grudnia grają w Berlinie.
              Bilet + zorganizowany przejazd w obie strony z Poznania 169 zł (w przedsprzedaży było nawet 149 zł)

Comment

• Wujcio_Shaggy
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.01
                • 4628

Jeżeli koncert jest zaplanowany na kilkudziesięciotysięczną widownię (a pewnie nie jest, sądząc po cenach), to balkon się nie przyda, bo nie będzie z niego nic widać (a i słabo słychać), tak jak na Maiden...
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• iron
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  🍼🍼
                  • 2002.08
                  • 6765

To się pójdzie za siatkę
                  bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                  Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                  Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Justi
                    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                    • 2006.09
                    • 135

Balkon udostępniam i przyjmuję wstępne zgłoszenia Nie gwarantuję że będzie cokolwiek słychać ale z drugiej strony - czy to by była aż tak duża strata?
                    I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

• Samael
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2007.09
                      • 153

Kogos zdrowo po***alo z tymi cenami...Grali koncert niedawno w Dublinie ceny biletow to okolice 50-70 euro,ale w koncu Polska to kraina miodem i mlekiem plynaca

Comment

Przetwarzanie...
                      X