6-7.I.2012 - ZACIERALIA - V festiwal twórczości żenującej
Collapse
X
-
Możliwe, że będę aczkolwiek miejsce mnie mocno odrzuca.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
-
-
My pewnie będziemy, może nawet dwa dnibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Bileciory, a w zasadzie karnety na dwa dni właśnie zakupione - dzięki Asiu
Ktoś jeszcze idzie?Last edited by iron; 2012-01-05, 13:50.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Niestety będę. A do 'wlazłkotka' to po co? Na Łomże?
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziNiestety będę. A do 'wlazłkotka' to po co? Na Łomże?
Jestem już na Usranowie. ufff... nocny pociąg z Wro jedzie już tylko osiem godzin!
W każdym razie ja planuję przyjąć min. ze dwa Belfasty przed wejściemDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Ja wcześniej jadę do brata więc widzimy się dopiero na miejscu. Koło 17 się zaczyna i wtedy pewnie się pojawię.
Multitap Crawl
Comment
-
Comment