"Oto jestem" otwarcie Stadionu Narodowego, Warszawa 29.01.2012
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
PS Pogoniarz, chciałbyś, żeby goście z Żylety i sektora C siedzieli obok siebie?Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2012-02-01, 13:56.Comment
-
Na otwarciu byłam, prawie na samym początku, w okolicach 14-tej. Można było wnieść wszystko, włącznie z czołgiem jakby ktoś się uparł, aparat powyżej 5 Mpix wniesiony bez problemu, masa zdjęć zrobionych. Schody za strome - w przypadku paniki ilość zabitych osób/ złamanych kręgosłupów będzie masakryczna.... W Gdańsku stadion jest mniejszy i ładniejszy. Tyle.I won't change to fit your plan, take me as I am!Comment
Related Topics
Collapse
-
Właściwie trzeba zacząć od tego, że nie wiadomo, do jakiej kategorii ten browar zakwalifikować.
Brews Brothers powstał w 2018 roku. Zlokalizowany jest w jednorodzinnym domu we wschodniej dzielnicy Bukaresztu niedaleko stadionu narodowego.
Z głównego dworca kolejowego jest stąd...-
Channel: Rumunia
2023-12-20, 22:22 -
-
-
Szkoda, że na otwarcie browaru pogoda nie dopisała i akurat w godzinach popołudniowych zaczęło mocno padać i zrobiło sie zimno.
Na podstawkach powstanie browaru datują na 2018 rok, natomiast pierwsza warka została uwarzona w lutym tego roku, a uroczyste otwarcie odbyło sie weekend...-
Channel: Czechy
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.
Nowa...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment