2012.05.10 - Metallica na Sonisphere - Warszawa
Collapse
X
-
2012.05.10 - Metallica na Sonisphere - Warszawa
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak
-
-
Koncert potwierdzony.
Metallica, goscie specjalni wkrótce mający być potwierdzonymi, Black Label Society, Gojira, Acid Drinkers, Hunter, Luxtorpeda.
Bilety w sprzedaży od 3 lutego. Golden circle 308 pln, trybuny 308 pln, płyta 209 pln no i VIP powyżej 700 plnbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Gojiry raczej nie będzie bo razem ze Slayerem (i Mastodon) grają na Ursynaliach 1-3.06. Bilety na 3 dni za 109 pln.
Edit: A to ciekawe jednak Gojira będzie i na Sonisphere. Dwa razy w przeciągu miesiąca w Warszawie. Ciekawe.Last edited by grzeber; 2012-02-02, 14:47.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Na Sonisphere jak zwykle ceny kompletnie złodziejskie. Jeśli gościem specjalnym nie będzie Soundgarden to nie idę chyba, że uda się załatwić tańszy bilet. To, że następnego dnia trzeba śmigać do Wrocka mnie przeraża. Będę pijanym trupem.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziZnowu pod balkonem będzie mi grała Metallica Ale jak Gojira będzie to nie ma siły - idę pod scenę.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
No to bilet na pytę tfu - płytę zakupiony - dzięki Asiu.
No to jak na razie na dużej jak i małej scenie zapowiada się fajnie Zakk, Gojira i coś tam jeszcze w zanadrzu ( o Metallice nie wspomnę) a na małej też nieźle - Kwasożłopy, Luxtorpeda, Hunter...Last edited by iron; 2012-02-11, 16:00.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Dziś doszło jeszcze Machine Head.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Niezła jazda. Urząd Dzielnicy Bemowo zorganizował dziś rozdawnictwo 500 darmowych biletów na Metallikę dla tych co są zameldowani na terenie Bemowa lub płacą tu podatki. A w Regulaminie stoi: "Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie uprawniającym do otrzymania bezpłatnego biletu na Rycerskie Mistrzostwa Świata, które odbędą się w dniach 30 kwietnia – 3 maja na Fortach Bema." WTFPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Zreflektowali się i poprawili. A już myślałem, że to perfidna marketingowa zagrywkaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi.... Urząd Dzielnicy Bemowo zorganizował dziś rozdawnictwo 500 darmowych biletów na Metallikę dla tych co są zameldowani na terenie Bemowa lub płacą tu podatki. ....Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment