Za chwilę, ale w Rynku będziemy dopiero za godzinę, tak na 16.
2012.06.2-3 - Wrocław, Europa na widelcu
Collapse
X
-
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609 -
No to fajnie, bo ja też gdzieś tak na 16.30 sterujęComment
-
To wyście coś zdążyli zjeść?
Bo ja tam byłem mniej wiećej jak pisaliście posty, i już się wiele rzeczy kończyło, np. Grecja już była zamknięta, faszerowany pomidor po portugalsku wziąłem ostatni
Ale widzę że ostrygi znowu były. Fajna sprawa, mi wczoraj podeszły, jak również osobom które namówiłem
Do Koreba podchodziłem, prawie się przekonałem na korzenne, ale już się skończyło, więc dalej żyję w błogiej nieświadomościComment
-
Ja do tamtych namiotów z porcjami degustacyjnymi nie chodziłam - za duże kolejki były.Comment
-
"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-01-19, 17:09 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:16 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
2024-11-29, 11:48 -
-
15. edycja festiwalu piwnego wokół stadionu Tarczyński Arena we Wrocławiu.
-
2024-10-17, 15:52 -
-
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieniStart2024-10-19Koniec2024-10-20AdresWrocław, Wyspa Słodowa 7, Concordia Design
-
2024-10-15, 09:33 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment