Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.19-30 - Wrocław, Ekojarmark - Wrocławski Jarmark Ekologiczny
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziEasy Rider był lany w piątek a w sobotę zepsuł się nalewak.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie podpieliśmy Black Hawka.Wyborna Black IPA.Polecam i zapraszam.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTrzymaj dla nas - do max 3 godzin jesteśmy
Comment
-
-
Jak już się napijecie to wstąpcie na stoiska Doliny Baryczy, wędzone karpie zdaję się mają i soki z Wierzchowickich sadów.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziMożecie podać menu na ostatnie dni? Najlepiej z orientacyjnym podziałem na dni. Rozumiem, że piwo lejecie w plastik i należy zabrać własne szkło?
Piwo lane w plastik, z własnym szkłem nie ma problemu. Można też w inne opakowania do domu.
Natomiast kolejne piwo to:
i jest to ostatnia okazja napicia się tego sezonowego APA przynajmniej w tym roku.
Rotacja piw zależy od konsumpcji, zatem klienci kształtują menu. Im szybciej wypite tym szybciej kolejna nowość - bo ta nie jest ostatnia. Wszystko zależy od pragnienia
Comment
-
-
Black Hawk warty był spontanu. Takie piwo to ja mogę pić Dzięki Wrojtek za poczekanie na nasŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJak ja Was nie lubięPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziJak już się napijecie to wstąpcie na stoiska Doliny Baryczy, wędzone karpie zdaję się mają i soki z Wierzchowickich sadów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy na tym stoisku, ale były smażone karpie z Milicza - pyszne!Last edited by Marusia; 2012-09-28, 08:32.
Comment
-
-
Przypomnij się Marusia w przyszłym roku, to uruchomi się znajomości w Fundacji Doliny Baryczy, pomogą się skontaktować z wytwórcami.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment