Dzięki za towarzystwo i ciekawą relację na Piwnych. Ja osobiście żałuję, że jako pierwsze zdegustowałem Canonball ( Magic Rock Brewing ). To właśnie było to Hitchcock'owskie trzęsienie ziemi, a później różnie bywało ...
2012.10.27 - Czechy, Varnsdorf - AleFestivAle
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziDzięki za towarzystwo i ciekawą relację na Piwnych. Ja osobiście żałuję, że jako pierwsze zdegustowałem Canonball ( Magic Rock Brewing ). To właśnie było to Hitchcock'owskie trzęsienie ziemi, a później różnie bywało ...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziBy the way - załatwiliście szybko sprawy we Wrocławiu ?
Pozdrawiam współpasażerów wyprawy i dziękuję za cierpliwe wspólne poszukiwania szpitala.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziCzytałem, oglądałem ... taki strzał w ciemno . Wiem, że powinieniem zacząć od Studentskiej desitki ( choć to nie ejl ).
By the way - załatwiliście szybko sprawy we Wrocławiu ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge Wyświetlenie odpowiedziZaczynaliśmy od desitki trzykrotnie w ten weekend i to był najlepszy pomysł :-)Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Byłem i ja z rodziną. Szkoda, że było mało piw w butelkach, bo zdegustować udało mi się ledwo małą część dostępnego asortymentu. A Nomada nie doczekałem... Trudno
Podobała mi się przyjemna projekcja klasyki bajek czeskich
Śnieg faktycznie ekstremalny, jak na tę porę roku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że było mało piw w butelkach, bo zdegustować udało mi się ledwo małą część dostępnego asortymentu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prusakjl Wyświetlenie odpowiedziLodówki uzupełnili w niedzielę, koło 15-tej - wybór był raczej bogaty.
A przy okazji, Jarku czy zdjęcia które zrobiłeś są gdzieś dostępne w sieci ?Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziA przy okazji, Jarku czy zdjęcia które zrobiłeś są gdzieś dostępne w sieci ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prusakjl Wyświetlenie odpowiedziLodówki uzupełnili w niedzielę, koło 15-tej - wybór był raczej bogaty.
Chodziło mi o wybór piw nie-Kocourowych.
Comment
-
Comment