Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.10.27 - Czechy, Varnsdorf - AleFestivAle
Collapse
X
-
Porter, Brudok i Led ZeppelinŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPorter, Brudok i Led ZeppelinPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo i didżej rura Fajnie, że przesunęli początek o godzinę wcześniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziA pociąg o której przyjedzie?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziJa nie mogę odpowiadać za nich wszystkich
W październiku będę się kręcił po Czechach, ale
nie wiem czy da się to skorelować...
Comment
-
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Raczej o 12-tej. Dworzec kolejowy znajduje się na dokładnie drugim końcu miasta. Przejście zajmuje jakieś 50 minut. Chyba, że podstawią jakieś autobusy. A może ten pociąg podjedzie pod sam browar? Peronu tam żadnego nie ma, ale kto wie?Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-10-18, 11:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRaczej o 12-tej. Dworzec kolejowy znajduje się na dokładnie drugim końcu miasta. Przejście zajmuje jakieś 50 minut. Chyba, że podstawią jakieś autobusy. A może ten pociąg podjedzie pod sam browar? Peronu tam żadnego nie ma, ale kto wie?
Comment
-
-
Skoro jest bocznica, to nie widzę problemu. A co do wsiadania, to pewnie wymyślą jakieś przenośne schodki.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Miał być bezpośrednio do browaru, teraz pojawiła się informacja, że ewentualnie zapewniony będzie transport ze stacji w obydwie strony.
Vlak dopraví cestující buď přímo do pivovaru nebo ve Varnsdorfu zajistíme přepravu z nádraží směr pivovar i zpět.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Panowie (i Panie?) wybierający się do Varnsdorfu! Czy mógłbym mieć do kogoś z Was niewielką prośbę zakupową? Zależy mi bardzo na Kocourowym szkle i podstawce, oraz - gdyby była taka możliwość - takim samym zestawie z Brew Doga lub Flying Doga. Może będziecie wracać przez Górny Śląsk i mógłbym sobie taki pożądany zestaw odebrać (ewentualnie poczta)? Gdyby ktoś podjął się tak ważnej dla mnie misji, proszę o informację na priv lub mailowo: chattab@o2.pl.
Z góry bardzo dziękuję!
Comment
-
-
Było ekstremalnie! Piwa, pogoda, choroby - do wyboru do koloru. Publicznie przepraszam Doro, że nie odpuściłem tej impry i nie towarzyszyłem jej w cierpieniu, jesteś bardzo dzielna
Relacja z AleFestivale 2012 dostępna na Piwnych Czechach.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment