2012.10.4-7 - Kraków, SzwejkFest

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19261

TOI tojek nie było? No to skandal...

Comment

• arturroxx
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2002.10
      • 94

W bezpośrednim sąsiedztwie jest tyle pubów, że skorzystanie z toalety nie sprawiało najmniejszego problemu.

Comment

• singerek
        Porucznik Browarny Tester
        • 2005.04
        • 285

Toi toi (jeden dla gości i jeden dla obsługi)był sprytnie ukryty w namiocie za sceną. Inna sprawa, że jedna toaleta na festiwal piwny to trochę mało...

Comment

• leona
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2009.07
          • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sienioo Wyświetlenie odpowiedzi
          ...ale browar EDI miał takie wzięcie, co i róż widziałem jak ktoś pił ich piwa...
          Pił pewnie dla tych pięknych róż

Comment

• lucifuge
            • 2009.11
            • 309

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturroxx Wyświetlenie odpowiedzi
            W bezpośrednim sąsiedztwie jest tyle pubów, że skorzystanie z toalety nie sprawiało najmniejszego problemu.
            Gdybyś prowadził pub na małym rynku to z otwartymi rekami aktualnym tuziny gości którzy jedynie maja ochotę oddać mocz w Twojej knajpie?

Comment

• bahtol
              • 2002.10
              • 331

Byłem również i bardzo dobrze wspominam (może poza brakiem toalet). Chyba pierwszy raz takie nagromadzenie piwne w jednym miejscu, a i sery wyśmienite i wędliny występowały. Mam nadzieję, że impreza wejdzie na stałe do kalendarza.
              PS. Pozdrowienia dla towarzystwa z Omerty i Strefy
              =bahtol=

Comment

• browarniak
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2011.04
                • 28

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtol Wyświetlenie odpowiedzi
                Mam nadzieję, że impreza wejdzie na stałe do kalendarza.
                Już teraz wiemy, że impreza na stałe zapiszę się do kalendarza. Spotkała się z dużym zainteresowaniem ludzi. Ale osobiście myślę, że duży odsetek biesiadników stanowili przypadkowi turyści, głównie zagraniczni. A przecież idea była inna. Pierwotnie organizatorzy liczyli głownie na lokalną społeczność. Brakło reklamy.

Comment

Przetwarzanie...
                X