Będą żetony, wiadomo od dawna.
2013.06.14-15 - Żywiec, Festiwal Birofilia 2013
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziKonsekwentnie brak odpowiedzi czy będą żetony, więc to archaiczne utrudnienie chyba można założyć, że będzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika azazel82 Wyświetlenie odpowiedziarchaiczne utrudnienie, to postawienie kasy fiskalnej przy każdym stoisku, gdzie się płaci gotówką, a przyznasz, że tych miejsc jest dużo. Takie państwo.Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2013-06-11, 18:51.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziŻetony w Alei i Sklepie Piw Świata. Na korycie gotówka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziwrzystkiegoDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziA tak poza tym to organizatorzy giełdy w Żywcu byli na FDP we Wrocławiu, nie mieli kasy fiskalnej i sprzedawali piwa za gotówke a nie żadne żetony.
Nie pamiętasz już jak na Chmielakach rozdawali mandaty za brak kas?
W strefie gastronomicznej będzie koryto Pinty z piwami od rzemieślników i tam będzie gotówka.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziPojechałeś
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika duvel88 Wyświetlenie odpowiedziEmes - świata nie zmienisz.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Ja od siebie powiem, że system z żetonami zniechęca mnie do wypadu do Żywca. I tak szanse miałem mniejsze niż większe, ale przez te żetony jakoś spadła mi motywacja, żeby się starać.
PS Jacer, szybciej i sprawniej, ale dla kogo? Dla mnie te żetony były upierdliwe, kilka mi zostało, kilka wpadło do kratek odpływowychOstatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2013-06-11, 19:21.
Comment
-
-
dla ludzi. Wyobraź sobie gościa, który stoi przed tobą, ma płacić a ten zaczyna szukać portfela. W spodniach nie ma, w plecaku niema, ma kobita, która nie wiadomo gdzie jest a może w plecaku itd. Później znajduje ale stówę a ma zapłacić 5zł i się zaczyna, bo nie mają wydać.
Tez mi zostało, nauczka żeby nie brać za wiele na raz. Mogłeś przyjść do mnie, polałbym Ci bez żetonów, tak że byś miał dość na cały wieczórMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Może nie żetony, ale kupony są obecne na festiwalu win i serów gdzie czasem bywam. Dla mnie to żaden problem. Tym bardziej jeśli organizator ma mieć przez to mniej problemów. Wiesz ile możesz wydać, za tyle bierzesz żetonów, a gdy nie zużyjesz to zwracasz do kasy. mniemam, że tu jest podobnie.
Comment
-
Comment