Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika el_kurczako
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.06.14-15 - Żywiec, Festiwal Birofilia 2013
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackbeard Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy Szkolne Schronisko Młodzieżowe z Żywcu, według Google Maps odległe od terenu festiwalu o 6,4km, ma dobrą lokalizację, ale z pewnością jest tanie. Pierwsza noc, to 25zł + 5zł za pościel.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziDa się dojechać - zwłaszcza taksówką i fajne kible połączone z prysznicem - nieprawdaż Darku K.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziDa się też dojść piechotą. Nawet jeśli nie zna się drogi...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziW zeszłym roku kursowały bezpłatne autobusy festiwalowe prawie pod samo schronisko.
Wieczorna przejażdżka z ekipą - bezcenna.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
To się spotkamy Tak swoją drogą napewno będziemy mieć jedno miejsce w aucie, może dwa. Wszystko zależy od decyzji jednego z piwowarów. Jedziemy z WRO w czw lub w piątek powrót w niedziele. Jak ktoś szuka transportu proszę na PW.Na burzliwej: Tripel XXX
Na cichej: Amber Ale,
W butelkach: Belgian Wheat, AIPA, Porter Bałtycki, American Stout,
Comment
-
-
Może ktoś jedzie samochodem w sobotę i wraca w niedzielę? Z Wawy?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
To już wiecie, że kolekcjonerów będzie 3500?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziTo już wiecie, że kolekcjonerów będzie 3500?
Comment
-
-
Wybieram się pierwszy raz i mam pytanie z innej beczki. Czego można się spodziewać od strony gastronomicznej? Będzie można coś przekąsić smacznie i ciekawie, czy brać własny prowiant? :]
Comment
-
Comment