Nie wiem jakie są wzajemne zobowiązania z CKZ, ale może warto rozważyć zmianę miejsca? Stadion Olimpijski?
2013.05.10-12 - X Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i IV Festiwal Dobrego Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jakie są wzajemne zobowiązania z CKZ, ale może warto rozważyć zmianę miejsca? Stadion Olimpijski?
Poza tym ciekaw jestem jakie teraz będzie stanowisko CKZ co do kolejnych edycji.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jakie są wzajemne zobowiązania z CKZ, ale może warto rozważyć zmianę miejsca? Stadion Olimpijski?
Wokół Miejskiego na Maślicach jest masa miejsca.
Pod trybunami wszystko zadaszone.
Stadion stoi niewykorzystany.
Ale klimatu Zamkowego zabraknie.Last edited by mareks; 2013-05-14, 20:46.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziAle klimatu Zamkowego zabraknie.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Hala Ludowa lepsza.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziHala Ludowa lepsza.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Dzisiaj spotkałem mieszkańca Leśnicy, który powiedział ciekawą rzecz. Szkoda, że padało, bo mieliby korek do rynku i prawdziwy armagedon na miejscu, i w końcu wyciągnęliby wnioski. Zarzut oczywiście do miasta.
Rozwiązania dał dwa. Parking na stadionie i tramwaje co 10min albo Partynice. To drugie nie głupie, klimat też fajny.
Comment
-
-
Wszystko byście chcieli z Wrocławia wywieź Spokojnie, mamy wiele miejsc pod dachem.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Festiwal poza Zamkiem nie będzie już tym samym. "Okoliczności przyrody" są rewelacyjne, choć w tym roku pokazały pazurki. Oby w przyszłym roku organajzerzy byli przygotowani na najgorsze już w piątek, może weźcie od Krzysia kontakt do tego darmowego wozu siana.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziPowiem ci szczerze i w pół tajemnicy, że podobno w następnych latach bagno i błoto nie będą już zapraszane na Festiwal. Ewentualnie zamknie się ich na 48h za zabrudzanie terenów parkowych.
Po prostu stwierdzam fakt, że był syf. Jakoś na te warunki zareagowano i bardzo dobrze, ale widać też, że nikt wcześniej nie przewidział takich okoliczności. Nauczka na przyszłość. Poza tym tak jak mówiłem - impreza na +.What's the matter Lagerboys... Afraid you might taste something?
Comment
-
-
Jeśli coś można byłoby poprawić to więcej/inne rozmieszczenie punktów do płukania szkła - brakowało go wg mnie w okolicach Alebrowaru/Szału Piw.
Jeszcze jedna sugestia, czy dało by się wymusić na wystawcach, wzorem praskich Zlý časy, pełną informację o piwach na stoisku?
Nie zawsze jest czas, aby przygotować się przed festiwalem, pojawiają się również niespodzianki. Z taką pomocą, byłoby znacznie łatwiej.
Dzięki!
Comment
-
-
Piękna impreza! Dzięki wszystkim.
Comment
-
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment