Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.05.10-12 - X Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i IV Festiwal Dobrego Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziZe strony FDP :
"W tym roku pojawi się specjalna scena kulinarna, z bogatym programem
poświęconym sztuce przyrządzania potraw i ciekawym smakom. Odbywać się tam
będą pokazy przyrządzania potraw, prezentacje najlepszych produktów, degustacje."
Bardzo mnie to zaciekawiło, na których stanowiskach, gdzie, kiedy, o której godzinie będą te prezentacje ? Do tego szoku we wspaniałej ofercie piwnej jeszcze takie smaczki kulinarne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi... jest to SCENA kulinarna w sensie fizycznym (stoi sobie scena i na niej są pokazy)...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyneq Wyświetlenie odpowiedziSam miałem podobne wątpliwości. Wszyscy jesteśmy ofiarami nowomowy mediów. Stąd najprostsze znaczenia wyrazów są najtrudniejsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyneq Wyświetlenie odpowiedziZupełnie OT: Stary, weź Ty mi powiedz skąd się teraz czyta grupy przez jakiś serwer, od kiedy gazeta i onet zlikwidowały swoje serwery, a ja nie jestem na tepsie? Kiedyś readonly sciągałem przez jakiś task.gda, ale teraz to nie bangla
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoże nie każdy zauważył, jaką piękną mapę Pendragona mamyOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Za zgodą zarządu festiwalu informujemy, że zostały jeszcze wolne miejsca na sobotni wyjazd na FDP do Wrocławia z Krakowa.
Jest to jednodniowy wypad, by wybrać z tego ciasta najlepsze rodzynki (z krótką wizytą w Widawie)
Szczegóły w naszym wycieczkowym wątku oraz na Facebooku i pod tel. 884 84 BEER (linki poniżej).
Comment
-
-
Wycieczka z Gdańska
Oczywiście jestem nudny do bólu, bo już o tym było, ale cały czas są dostępne 2 wolne miejsca w aucie wyruszającym z Gdańska (po trasie też oczywiście kogoś możemy wziąć) w piątek ok 7 rano. Powrót we wtorek. Powtarzał się już nie będę. Trójmiasto i okolice, ruszyć tyłkiLast edited by Rycho_128; 2013-05-06, 13:37.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Jako, że do FDP zostało już 'kilka' godzin, powoli trzeba skupiać się na prognozie pogody. Mimo, że jeszcze nie do końca należy w nią wierzyć optymizmem nie powiewa - piątek i sobota - deszcz przeplatany słońcem, w niedzielę ok.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Tak się składa, że o tym samym pomyślałem i właśnie oglądam. Wg tego co widzę, to akurat jest inaczej. Zero deszczu, ale za ciepło też nie będzie - około 15 stopni.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziJako, że do FDP zostało już 'kilka' godzin, powoli trzeba skupiać się na prognozie pogody. Mimo, że jeszcze nie do końca należy w nią wierzyć optymizmem nie powiewa - piątek i sobota - deszcz przeplatany słońcem, w niedzielę ok.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTak się składa, że o tym samym pomyślałem i właśnie oglądam. Wg tego co widzę, to akurat jest inaczej. Zero deszczu, ale za ciepło też nie będzie - około 15 stopni.
Wyostrzy się wszystko za 2 dni.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Wszystko zależy jacy przepowiadacze. Według moich 18st C i bez deszczu.Last edited by jacer; 2013-05-07, 08:32.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment