Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.05.10-12 - X Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i IV Festiwal Dobrego Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karold28 Wyświetlenie odpowiedziDzięki! Mam nadzieję, że się jeszcze załapie.
Ważne info: sprzedaż wejściówek będzie ograniczona do 5 sztuk na osobę.Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2013-05-08, 16:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziStoisko sprzedażowe FDP będzie w sobotę czynne od godz. 12.00 - sądząc po ilości telefonów, jakie otrzymuję w sprawie wstępu dla publiczności - komitet kolejkowy zawiąże się już w piątek w nocy
Ważne info: sprzedaż wejściówek będzie ograniczona do 5 sztuk na osobę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielnicki Wyświetlenie odpowiedzi"Niespodzianka" z Hausta chyba już niespodzianką być przestała. Moim zdaniem, to jest Ox (czyli Wół) - Imperial IPA dla miłośników goryczki (108 IBU).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Baard Wyświetlenie odpowiedziWedług etykiety na FB jest to Ox Bile 20 blg, 8,6% alk. i 104 IBU.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziSprawdzałem prognozy i nie jest za dobrze. ..
I Ty jeszcze w takie pierdoły wierzysz?
W Wawie wg wczorajszych prognoz miało być 24 stopnie i cały dzień burze.
Było dużo cieplej a burzy, nie burzy ale nawet deszczyku do tej pory nie uświadczysz. Przynajmniej na Bemowie.
Tak więc co do pogody we Wrocku mam nadzieję będzie podobnie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziI Ty jeszcze w takie pierdoły wierzysz?
W Wawie wg wczorajszych prognoz miało być 24 stopnie i cały dzień burze.
Było dużo cieplej a burzy, nie burzy ale nawet deszczyku do tej pory nie uświadczysz. Przynajmniej na Bemowie.
Tak więc co do pogody we Wrocku mam nadzieję będzie podobnie.
Comment
-
-
Chłosta na miejscu, jak sama znajdę info na ten temat
A tak serio - to ten model, pojemność 0,3 l z podziałką dodatkową na 0,2 l.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziW Wawie wg wczorajszych prognoz miało być 24 stopnie i cały dzień burze.
Tak więc co do pogody we Wrocku mam nadzieję będzie podobnie.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziWe Wrocławiu od wczoraj miało grzmieć i padać przelotnie, a jest sucho i ciepło - pogoda wymarzona na FDP. No ale zobaczymy, nie ukrywam, że nerwówka trochę jest.
Comment
-
-
Na jutro mam wpisane w grafiku UW (czyt. urlop wypoczynkowy) i rano kolejność będzie zrobiona
Deszcz mnie nie pohamuje przed siedzeniem 3 dni w Leśnicy, ale jak miałbym wybierać to wolałbym siedzieć przy słońcu.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment