2013.05.10-12 - X Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i IV Festiwal Dobrego Piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
    A jak z gastronomią ? Poprzednio były stoiska, ale w dość ograniczonej ofercie. Przydałyby się lepiej zaopatrzone gastronomiczne stoiska, poprzednio zanim jechałem na FDP jadłem w wietnamskiej knajpie przy Trio. Nie lepiej dać parę stanowisk jakimś dobrym punktom gastronomicznym, żeby na terenie FDP, a nie w innych miejscach zostawiać kasę też za gastronomię ?
    Stoisk gastronomicznych było i będzie całkiem sporo - spójrz na plan terenu. Oferta nie była ograniczona bynajmniej do kiełbasy i bigosu, aczkolwiek mieliśmy sporo uwag, dzięki uczestnikom FDP w dużej mierze i w tym roku bardziej naciskamy gastronomów, żeby się wysilili z atrakcjami w menu. Natomiast cen jak w pobliskim barze mlecznym oczywiście spodziewać się nie należy.

Emes, możesz dołożyć swój kamyczek informując, co to jest wg Ciebie "dobry punkt gastronomiczny" na tego typu imprezie.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2013-04-02, 08:07.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• amap
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2010.02
      • 98

Czy jest możliwe stworzenie listy lanych piw w połączeniu z punktami sprzedaży? Żeby człowiek nie musiał biegać i szukać w którym miejscu będzie np. Peche Mel-Busch....

Comment

• Marusia
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Na planie terenu jest zaznaczone umiejscowienie poszczególnych browarów, a na liście piw rozwinięcie repertuaru. Nie mamy jeszcze wszytskich szczegółów, dlatego ta forma jest niepełna, ale to się do czasu FDP wyklaruje. Oczywiście zmiany w ostatniej chwili i tak zapewne będą, których nie zdążymy uwzględnić przed imprezą.
        Na terenie FDP będą te dane udostępnione na tablicach informacyjnych.
        Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2013-04-02, 08:39.

www.wrowar.com.pl

Comment

• dkrasnodebski
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.05
          • 2316

Cornelius ma dwa stanowiska?
          Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• emes
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.08
            • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
            Stoisk gastronomicznych było i będzie całkiem sporo - spójrz na plan terenu. Oferta nie była ograniczona bynajmniej do kiełbasy i bigosu, aczkolwiek mieliśmy sporo uwag, dzięki uczestnikom FDP w dużej mierze i w tym roku bardziej naciskamy gastronomów, żeby się wysilili z atrakcjami w menu. Natomiast cen jak w pobliskim barze mlecznym oczywiście spodziewać się nie należy.

Emes, możesz dołożyć swój kamyczek informując, co to jest wg Ciebie "dobry punkt gastronomiczny" na tego typu imprezie.
            Cofam obiekcje, trudno oczekiwać w warunkach polowych tego co mają stacjonarne lokale gastronomiczne. W każdym razie rok temu głodny po festiwalu nie chodziłem, korzystałem z kilku punktów gastronomicznych, w jednym z nich chyba pierwszy raz w życiu jadłem smaczne pieczone kasztany jadalne.

Comment

• amap
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2010.02
              • 98

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
              Na planie terenu jest zaznaczone umiejscowienie poszczególnych browarów, a na liście piw rozwinięcie repertuaru. Nie mamy jeszcze wszytskich szczegółów, dlatego ta forma jest niepełna, ale to się do czasu FDP wyklaruje. Oczywiście zmiany w ostatniej chwili i tak zapewne będą, których nie zdążymy uwzględnić przed imprezą.
              Na terenie FDP będą te dane udostępnione na tablicach informacyjnych.
              no mam nadzieję, że sie wyklaruje bo w tej chwili obie listy w niektórych przypadkach nie sa powiązane

Comment

• concerto
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                🍼
                • 2003.09
                • 859

Co tam Szał Piw, co tam Mikkeller. Najbardziej ekscytujący news, to że Namysłów przywiezie nowość - kolejną odsłonę swojego słynnego Pilsa
                "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

• Marusia
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedzi
                  Co tam Szał Piw, co tam Mikkeller. Najbardziej ekscytujący news, to że Namysłów przywiezie nowość - kolejną odsłonę swojego słynnego Pilsa
                  Prawda? Też jestem zafascynowana

www.wrowar.com.pl

Comment

• kwarta81
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2011.03
                    • 36

Widzę, że brak już wolnych miejsc na warsztaty i zbierają na listę rezerwową. Trochę za późno się obudziłem.

Comment

• leszcz007
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2010.04
                      • 100

jak to nie można się zapisać na warsztaty? nie ma już miejsca na wykładach, ale na spotkanie zawsze się można zapisać tutaj. Poza tym w wątku "wykładowym" toczy się dyskusja nad drugą turą.

Comment

• Marusia
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Lista piw się wydłuuuuuża

Plan sytuacyjny zostanie zaktualizowany prawdopodobnie jeszcze dzisiaj, żeby było wiadomo, gdzie otwierać komitety kolejkowe

www.wrowar.com.pl

Comment

• kwarta81
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2011.03
                          • 36

Coraz więcej motywacji do przyjazdu, oj chyba wszystkich browarków nie spróbuje tyyyyle ich jest

Comment

• concerto
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            🍼
                            • 2003.09
                            • 859

Wiem że to trudno wykonalne, ale gdyby udało się nakłonić poszczególne stoiska do choćby orientacyjnego podania w jakie dni planują podpinać które beczki, to by dużo ułatwiło takim jak ja, którzy raczej nie dadzą rady być we wszystkie dni festiwalu.
                            "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

• falcon
                              Porucznik Browarny Tester
                              • 2004.07
                              • 284

W międzyczasie łatwo zrobić listę stoisk, które warto "odpuścić"

Comment

• anabor89
                                Szeregowy Piwny Łykacz
                                • 2013.04
                                • 1

kurcze, już sie nie moge doczekać, pora zbierać pieniążki żeby spróbować jak najwięcej do zobaczenia na miejscu

Comment

Przetwarzanie...
                                X