Korzystając z uprzejmości browaru Amber, chciałbym dać znać, że przy stanowisku Ambera właśnie, mamy jako browarbizony zarezerwowane podparasolowane dwa ławostoły, co by mieć jeden stały punkt zborny w czasie eFDePu.
2013.05.10-12 - X Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i IV Festiwal Dobrego Piwa
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A co ze wstępem? Trzeba podać login i hasło?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziA co ze wstępem? Trzeba podać login i hasło?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Zaktualizuję jutro - czasu brak...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziczasu brak..."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Jakoś chyba wyrobię, ale dzięki
Comment
-
-
-
No to teraz już tylko mapa i numery stoisk na niej
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Tego już nie zdążę, zatem Pendi, jak masz ochotę, to wpisuj - w końcu to Twe dzieło
Comment
-
-
Nowe browary mogę, ale stoisk w niektórych przypadkach nie znam.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziGdzieś o tym pisałam - wstęp będzie na zapisy, ograniczony do 100 osób. Koncepcję dopiero opracowuję, ale prawdopodobnie będzie to zgłoszenie przez internet, potem opłata za pin - wejściówkę, który będzie do odbioru na podstawie listy w Biurze Festiwalu. Myślę o takim pinie, jak rok temu był dla uczestników, tylko w innym kolorze, żeby było wiadomo, że to goście.
Comment
-
-
UWAGA! Jest miejscówka w wesołym autobusie z Warszawy do Wrocławia (piątek 9:00) do odstąpienia za 16 pln. Ja będę przedzierał się jakimiś nocnymi środkami transportu...Info na PW.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karold28 Wyświetlenie odpowiedziCzy coś więcej już na ten temat wiadomo (kiedy zapisy, gdzie?). Przepraszam jeżeli gdzieś już odpowiedź padła. Przejrzałem z grubsza temat ale nie znalazłem więcej szczegółów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZaktualizowałam - masakra"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
Comment