Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-07 - Cieszyn, V Bracka Jesień
Collapse
X
-
FDP juz było na krawędzi po regeneracji trawy
A w ogóle już ją naprawali? I za ile?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziFDP juz było na krawędzi po regeneracji trawy
A co do przenosin terminu WWP i FDP - o oczywiście tylko taki żart był, złośliwy, bo znowu na Bracką nie pojadę i szpilę jakąś musiałam wstawić
Comment
-
-
-
Ja nie wiem skąd tyle złośliwości w głosach niektórych. Już po żywieckiej imprezie było widać w którą stronę zmierza jej rozwój - komercyjną, a nie towarzyską (w głównej mierze). Grupa hejterów nie jest już (a może nigdy nie była) głównym odbiorcą takich imprez. Zresztą ta grupa to kapryśny segment i w dodatku sami warzą piwo
Comment
-
-
Niestety, jest już tyle różnych imprez i konkursów, że na wszystkich nie da się być. Konkursów już nie ogarniam i przestałem je śledzić.
Trzeba sobie wybrać kilka imprez w roku i tyle. Trzeba być wolnym człowiekiem i wyzwolić się z przymusu bycia wszędzie.
Jak nic nie było było źle, jak jest dużo to też źle.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJacer, przecież wszystko możesz ogarnąć na fb. Nie korzystanie z niego to dopiero samowykluczenieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJacer, przecież wszystko możesz ogarnąć na fb. Nie korzystanie z niego to dopiero samowykluczenie
Nie będzie mną piwo rządzićMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Kolekcjonerzy zainteresowani rezerwacją stołów proszeni są o kontakt na mój e-mail: grzegorz.zwierzyna@grupazywiec.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi
Spływają już pierwsze zgłoszenia od browarów rzemieślniczych, zanosi się na kilka premier nowych piw
z jednej strony rozumiem terminy piątek sobota, ale dużo lepszym rozwiązaniem by była sobota niedziela. w piątki ludzie mimo wszystko pracują, a gdy termin nie jest ogłoszony dużo wcześniej to bywają problemy z urlopem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LordiBorden Wyświetlenie odpowiedzino to czekamy na konkrety.
AleBrowar
Artezan
Krajcar Żywiec
Mieszczański Cieszyn
PINTA
Piwoteka
Comment
-
-
A jakieś tradycyjne zwiedzanie browaru będzie?
Przydałoby się już więcej konkretów.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment