Czy dobrze zrozumiałem, że organizacja stawiająca sobie za jeden z głównych celów propagowanie sztuki piwowarskiej idzie na festyn piwny i nie ma 3-4 kilogramów słodu?
2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djlaska Wyświetlenie odpowiedziTen festiwal to kompletna porażka organizatorów.
Chciałem napisać kilka słów, by ktoś za rok nie wydał szmalu na ten szmelc nieświadom, że idzie na drogi piknik komercyjny dla tatusiów z brzuszkami, a nie imprezę kierowaną dla birofilów.
Od początku :........
......Tak na przyszłość ta impreza to po prostu jarmark komercyjny gdzie organizatorzy przed wejściem zostawili resztki przyzwoitości.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak Wyświetlenie odpowiedziDla mnie te słowa brzmią jak by wypowiadał się "zdesperowany pracownik" zatrudniony na tym że Festiwalu który nie otrzymał zapłaty za swoja pracę.Last edited by hotgorski; 2014-06-23, 19:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hotgorski Wyświetlenie odpowiedziŁatwo koledze krytykować innych a tak trudno sięgnąć po słownik?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hotgorski Wyświetlenie odpowiedziŁatwo koledze krytykować innych a tak trudno sięgnąć po słownik?zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment