2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

Czy dobrze zrozumiałem, że organizacja stawiająca sobie za jeden z głównych celów propagowanie sztuki piwowarskiej idzie na festyn piwny i nie ma 3-4 kilogramów słodu?

Comment

• cielak
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.03
      • 2890

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djlaska Wyświetlenie odpowiedzi
      Ten festiwal to kompletna porażka organizatorów.
      Chciałem napisać kilka słów, by ktoś za rok nie wydał szmalu na ten szmelc nieświadom, że idzie na drogi piknik komercyjny dla tatusiów z brzuszkami, a nie imprezę kierowaną dla birofilów.
      Od początku :........
      ......Tak na przyszłość ta impreza to po prostu jarmark komercyjny gdzie organizatorzy przed wejściem zostawili resztki przyzwoitości.
      Dla mnie te słowa brzmią jak by wypowiadał się "zdesperowany pracownik" zatrudniony na tym że Festiwalu który nie otrzymał zapłaty za swoja pracę.
      zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• hotgorski
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.12
        • 21

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak Wyświetlenie odpowiedzi
        Dla mnie te słowa brzmią jak by wypowiadał się "zdesperowany pracownik" zatrudniony na tym że Festiwalu który nie otrzymał zapłaty za swoja pracę.
        Łatwo koledze krytykować innych a tak trudno sięgnąć po słownik?
        Last edited by hotgorski; 2014-06-23, 19:21.

Comment

• Ahumba
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛
          • 2001.05
          • 9055

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hotgorski Wyświetlenie odpowiedzi
          Jeśli Kolega kogoś krytykuje, to wpierw sam powinien zapoznać się np. z zasadami zamieszczania postów, zwłaszcza pkt 5. W przeciwnym razie wygląda to jakby jeden "przestępca" upominał drugiego.
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• cielak
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.03
            • 2890

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hotgorski Wyświetlenie odpowiedzi
            Gdzie tu krytyka? Ja tylko wypowiedziałem swoje zdanie jakie mi się nasunęło po przeczytaniu tego posta.
            zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

Przetwarzanie...
            X