Jak zwykle walniesz coś od czapy! A gdzie masz w tym browar restauracyjny? Ani wśród partnerów, ani organizatorów nie widzę browaru restauracyjnego.
2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJak zwykle walniesz coś od czapy! A gdzie masz w tym browar restauracyjny? Ani wśród partnerów, ani organizatorów nie widzę browaru restauracyjnego.
Natomiast podoba mi się hasło ze strony tego festiwalu:"Krakowski Festiwal Piwa to jedna z największych imprez piwnych w Polsce i w Europie.".Jeszcze się nie odbył a już jest jednym z największych.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50 Wyświetlenie odpowiedziWitam,
Jak wygląda baza noclegowa dla przyjezdnych ?Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Witam
Podczas KFP przeprowadzimy dwa kursy sensoryczne rozpoznawania stylów piwnych. Jeden dla restauratorów, drugi dla zwycięzców naszych konkursów, najbardziej aktywnych forumowiczów, blogerów...
Kursy organizowane są wspólnie z Bractwem PiwnymKraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Podoba mi się ten festiwal.
Krakowski festiwal nie w Krakowie. Nie dało się zrobić Krakowskiego festiwalu w Szczecinie ?
I jak już ktoś wcześniej napisał - nigdy się jeszcze nie odbył, a już jest największy w Polsce i Europie. Po co taka skromność panowie organizatorzy, celujcie od razu w galaktykęLast edited by Sudety; 2014-02-05, 23:36.
Comment
-
-
o Zabierzowie i okolicach
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWidać, że nigdy tam nie byłeś...
Comment
-
-
Z Krakowem to ta impreza ma raczej niewiele wspólnego, ba nawet z Zabierzowem. Zaczyna się bowiem tam, gdzie się ten Zabierzów... kończy Łąka na wysokości skały Kmity. Z pociągu to ponad 1 km na około. Od przystanku autobusowego niewiele mnie, a 3 podmiejskie linie autobusowe, dają takt godzinny (średnio). Na dodatek najpierw trzeba do tych autobusów dojechać na Bronowice bo nie jadą one bynajmniej z centrum.
Gdyby nie pociąg, to byłby sajgon, który zresztą i tak przewiduję, chyba że Krakusom nie będzie się chciało jechać na takie zadupie.
Jak organizatorzy nie zorganizują specjalnego transportu to będzie wielka klapa, a nie "największy festiwal".
A jak jeszcze spadnie deszcz...Last edited by Pendragon; 2014-02-06, 12:19.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sudety Wyświetlenie odpowiedziPodoba mi się ten festiwal.
Krakowski festiwal nie w Krakowie. Nie dało się zrobić Krakowskiego festiwalu w Szczecinie ?
I jak już ktoś wcześniej napisał - nigdy się jeszcze nie odbył, a już jest największy w Polsce i Europie. Po co taka skromność panowie organizatorzy, celujcie od razu w galaktykę
Co ma Szczecin do Krakowa.Zabierzów w pewnym sensie ma,prawie że na rogatkach Krakowa.
A to że się jeszcze nie odbyła nie znaczy że nie będzie jedną z największych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sudety Wyświetlenie odpowiedziPodoba mi się ten festiwal.
I jak już ktoś wcześniej napisał - nigdy się jeszcze nie odbył, a już jest największy w Polsce i Europie. Po co taka skromność panowie organizatorzy, celujcie od razu w galaktykę
Z drugiej strony anonim, ktoś nowy na forum "ukrywający się" pod nickiem sudety wyśmiewający organizatorów.
Nie wiedząc wiele o tym projekcie mimo wszystko wierzę temu, kogo można zidentyfikować niż "drugiej stronie".
Dajmy się wykazać organizatorom a nie dajmy "torpedować" imprezy nie wiadomo komu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran Wyświetlenie odpowiedziPodczas KFP przeprowadzimy dwa kursy sensoryczne rozpoznawania stylów piwnych (...) dla zwycięzców naszych konkursów, najbardziej aktywnych forumowiczów, blogerów...
Kursy organizowane są wspólnie z Bractwem PiwnymLast edited by Seta; 2014-02-06, 13:27.
Comment
-
-
Witam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNie zrozumcie mnie źle. Chodzi mi o czysty złośliwy hejt: Cooo? Kto? Kogo? Blogerów?
-zwycięzców konkursów i zabaw na facebooku
-blogerów opisujących nasze poczynania
-osoby aktywnie wypowiadające się na forum
I ogólnie osoby zainteresowane wzięciem udziału w kursie, chcące nauczyć się jak rozpoznawać style piwne
Mamy cichą nadzieję że zarazimy kilkaset osób pasją do dobrego piwa
PozdrowieniaLast edited by Doran; 2014-02-06, 16:19.Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
Comment