2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
Kraków ul. Józefa 6/1UComment
-
Comment
-
Ale ja nie mam nic do chaszczy bo takowe znajdują sie w każdym mieście.Interesuje mnie tylko dlaczego festiwal nazywa się "Krakowski".To tak jakby imprezy Tyskie w chorzowskim parku nazwać festiwalem katowickim.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
To powiedz mi dlaczego lotnisko w Balicach nazywa się "krakowskim"? Odległość taka sama.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2014-05-13, 20:22.Comment
-
-
Ponoć ma być ładnieCieszę się, że w końcu jakaś porządna impreza na wyciągnięcie ręki. Dojazd do Zabierzowa jest rewelacyjny z każdej strony, a miejsce na realizację imprezy wybrane doskonale - w samym Krakowie jedynie Zakrzówek lub Błonia by się nadawały
Comment
-
Comment
-
Kolekcjonersko też słabo - Tychy w tym samym terminie.
Jedynie piwowarzy się cieszą na ten Zabierzów, bo nagrody przednie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
Channel: Festiwale piwne
2025-02-11, 21:44 -
-
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
-
2024-11-03, 18:06 -
-
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...-
-
-
12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 26-28 marca, na Stadionie Legii Warszawa, w krytej strefie VIP.
Jak było na 11 festiwalu? Zobacz: https://www.youtube.com/watch?v=-L6RQIWnoUg
Małe, lokalne,...2020-02-20, 22:33 - Loading...
- Koniec listy.
Comment