Ciekawostka o Rogatym Rancho http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...mity,id,t.html
2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
CeZ@ Cyżbyś się obawiał wizyty Policji w czasie festiwalu?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Policja? Nie w ramach czynności służbowych. W takim wyklętym miejscu? Ojjjj, źle się dzieje w Grodzie Kraka i ololicyLast edited by ergie; 2014-04-12, 12:01.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Jak będzie wyglądała sprawa degustacji piw na festiwalu?? Czy przy zakupie przy stoisku będziemy dostawać piwo w plastikowym kubeczku? Czy będzie można dostać w szkle? Czy można będzie chodzić ze swoim szkłem i do niego lać piwo??
Szczerze to nie miałem jeszcze okazji być na takiej imprezie i nie wiem jak to wygląda.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziW Polsce masz kasę to wszystko załatwisz, następna giełda chyba na Wawelu ????
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziBędziemy pić LECHA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie Wyświetlenie odpowiedziCeZ@ Cyżbyś się obawiał wizyty Policji w czasie festiwalu?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Do degustacji będzie można zakupić szkło festiwalowe. Więcej informacji na temat szkła zamieścimy wkrótce.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HokusProkus Wyświetlenie odpowiedziJak będzie wyglądała sprawa degustacji piw na festiwalu?? Czy przy zakupie przy stoisku będziemy dostawać piwo w plastikowym kubeczku? Czy będzie można dostać w szkle? Czy można będzie chodzić ze swoim szkłem i do niego lać piwo??
Szczerze to nie miałem jeszcze okazji być na takiej imprezie i nie wiem jak to wygląda.Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Comment
-
-
Wiadomość dla Piwowarów Domowych!
Piwowarzy domowi którzy chcą osobiście dostarczyć swoje piwa na konkurs informujemy iż Rogate Ranczo czynne jest w godzinach 10:00-15:00. Można też wcześniej zadzwonić do Pani Agnieszki Pietrzykowskiej i umówić się. Tel 664 15 15 14
ZapraszamyKraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran Wyświetlenie odpowiedziSamochodem, autobusem, pociągiem, a może samolotem? Jeśli zastanawiacie się jak dojechać na nasz festiwal, tutaj znajdziecie kilka podpowiedzi.
http://beerfestival.pl/jak-dojechac/
Czy nie można na planie zaznaczyć miejsca dojazdu autobusów i pociągu.
Lub też opisać jak od autobusu dojść,jaki przystanek i jak daleko jest od przystanku.
Nie każdy jest zmotoryzowany więc jak na razie jedzie się w ciemno.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedziLink z autobusami nie wchodzi.
Ja jednak proponuję zastosować:
Jako cel można wkleić te namiary GPS: 50°6'10", 19°48'55"Last edited by Pendragon; 2014-05-07, 16:52.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment