Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran Wyświetlenie odpowiedziZapraszamy szczegóły na temat giełdy będą podane dopiero po giełdzie lutowej
Myślę że wiele osób ukierunkowuje swój przyjazd,pod kątem giełdy.
Oczywiście przy sposobności też Festiwalu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMarudzisz... Widok Ci się nie podoba? Jak chcesz to znajdę kilka innych fragmentów w granicach miasta z takimi widoczkami.
Polecam zapoznać się z mapą Krakowa.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziAle ja nie mam nic do chaszczy bo takowe znajdują sie w każdym mieście.Interesuje mnie tylko dlaczego festiwal nazywa się "Krakowski".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziAle ja nie mam nic do chaszczy bo takowe znajdują sie w każdym mieście.Interesuje mnie tylko dlaczego festiwal nazywa się "Krakowski".To tak jakby imprezy Tyskie w chorzowskim parku nazwać festiwalem katowickim.Last edited by e-prezes; 2014-05-13, 20:22.
Comment
-
-
Ponoć ma być ładnie Cieszę się, że w końcu jakaś porządna impreza na wyciągnięcie ręki. Dojazd do Zabierzowa jest rewelacyjny z każdej strony, a miejsce na realizację imprezy wybrane doskonale - w samym Krakowie jedynie Zakrzówek lub Błonia by się nadawały
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika amap Wyświetlenie odpowiedzina stronie wspominają o 40 browarach„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziA w tym wątku o jakichś pięciu
Comment
-
-
Kolekcjonersko też słabo - Tychy w tym samym terminie.
Jedynie piwowarzy się cieszą na ten Zabierzów, bo nagrody przednie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
Comment