Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziGiełda już jutro a ktoś wie w którym miejscu? Pod dachem czy tak na polanie. Z mapy nie wynika nic.Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran Wyświetlenie odpowiedziGiełda będzie GrodzieMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziA po polsku?Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Rozumiem, że obowiązują stroje z epoki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran Wyświetlenie odpowiedziJeżeli Twoje nazwisko to: Piwowarczyk, Chmielewska, Browarny lub inne kojarzące się z piwowarstwem lub jeśli mieszkasz przy ulicy Piwnej, Browarniczej, na Placu Słodowym lub w innym miejscu o "piwnej" nazwie, wejście na nasz festiwal masz zupełnie za darmo! Wystarczy przy bramce wylegitymować się dowodem osobistym lub innym dokumentem
Comment
-
-
A pseudonimy artystyczne typu Pilzneński? Zamiast dowodu pokazałbym fejsbuka.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran Wyświetlenie odpowiedziJeżeli Twoje nazwisko to: Piwowarczyk, Chmielewska, Browarny lub inne kojarzące się z piwowarstwem lub jeśli mieszkasz przy ulicy Piwnej, Browarniczej, na Placu Słodowym lub w innym miejscu o "piwnej" nazwie, wejście na nasz festiwal masz zupełnie za darmo! Wystarczy przy bramce wylegitymować się dowodem osobistym lub innym dokumentem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziJa mam nazwisko wyraźnie kojarzące się z piwem. Problem w tym, że ono kojarzy się z piwem w języku węgierskim...„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Mam pytanie, może ktoś będzie w stanie mi podpowiedzieć.
Jeśli wybieram się na festiwal pociągiem to lepiej wysiąść na stacji "Kraków Business Park" i zapierniczać przez krzaczory, czy na stacji "Zabierzów"? Jak jest bliżej i czy drogą przez chaszcze da się przejść?
PS. Ogólnie rzadko jeżdżę pociągami i mam z nimi problem. Raz kupiłem bilet przez internet i wydrukowałem go w domu, po czym wsiadłem do pociągu który jechał w to samo miejsce i o tej samej godzinie, niestety 2x dłużej i należał do innego przewoźnika niż ten na który miałem bilet i musiałem kupować kolejny Teraz mam nauczkę żeby bardzo przykładać się do sprawdzania z którego peronu ma odjechać dany pociąg
Comment
-
-
Miało być zrobione przejście przez krzaczory, ale Doran nie potwierdził tego, więc nie wiadomo. Można zawsze iść dookoła ulicami.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMiało być zrobione przejście przez krzaczory, ale Doran nie potwierdził tego, więc nie wiadomo. Można zawsze iść dookoła ulicami.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Zebrali z ulic kibiców Cracovii i powiedzieli, że tam za krzakami schowali się kibice Wisły?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZebrali z ulic kibiców Cracovii i powiedzieli, że tam za krzakami schowali się kibice Wisły?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment