Generalnie mogę tylko przeprosić za to, że ktoś mógł pomyśleć ze będziemy na imprezie. Nie śledzę profilu tego festiwalu i informacji na jego temat. Nie wiedziałem, że organizator umieścił nas na spisie browarów, nigdy nie wybieraliśmy sie do Krakowa.
2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziGeneralnie mogę tylko przeprosić za to, że ktoś mógł pomyśleć ze będziemy na imprezie. Nie śledzę profilu tego festiwalu i informacji na jego temat. Nie wiedziałem, że organizator umieścił nas na spisie browarów, nigdy nie wybieraliśmy sie do Krakowa.
- AleBrowar" i faktycznie było lane Wasze piwo !
Z innej beczki, jak dla mnie za drogie były te żetony [za drogie piwo] i wielka szkoda, że nie było możliwości degustacji np. po 100 ml !
Comment
-
-
3 razy spotkałem się ze sprzedawaniem piwa na żetony, w tym tu w Zabierzowie i w Żywcu na Birofiliach, i podobał mi się - wydaje mi się, że redukuje kolejki do piwa, pozwala ludziom z obsługi skupić się na piwie i kliencie, a nie przeliczaniu reszty. Rozumiem też wady - np. w Zabierzowie na niektórych stanowiskach 0,3 piwa kosztowało 6 złotych a dwa razy 0,2 tego samego kosztowało... też 6 złotych. W Żywcu przeszacowałem swoje potrzeby i musiałem biegać po ludziach, żeby sprzedać nadmiar.
Ogólnie uważam, że żetony mają więcej plusów niż minusów, zwłaszcza patrząc na tegoroczne kolejki we Wrocku, gdzie żetonów nie było.
Comment
-
-
Jak dla mnie wielki plus że impreza się odbyła, brakowało trochę czegoś takiego w Krakowie czy tęż bliższej okolicy .
Wiadomo niedociągnięcia były ale liczymy że będzie lepiej.
Byłem tylko w piątek parę piw wypiłem pogadałem z kilkom osobami w sumie miło spędzony czas.
Za rok chętnie powtórzę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziGeneralnie mogę tylko przeprosić za to, że ktoś mógł pomyśleć ze będziemy na imprezie. Nie śledzę profilu tego festiwalu i informacji na jego temat. Nie wiedziałem, że organizator umieścił nas na spisie browarów, nigdy nie wybieraliśmy sie do Krakowa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackbeard Wyświetlenie odpowiedziCzy wśród piw dostępnych na festiwalu był Piwonauta? Gdy się w piątek ewakuowałem, to Hausta jeszcze nie było.
Comment
-
-
Żetonów nie ma się co czepiać, to tylko sposób na obejście urzędu skarbowego- gdyby browary sprzedawały piwo za gotówkę, musiałyby mieć kasę i każdemu kupującemu dać paragon a żetony są tylko wymieniane na piwo więc nie ma vatu, nie ma paragonu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rgrzech Wyświetlenie odpowiedziWiem, że byli w Kopenhadze. To nie oznacza, że nie mogli wystawić stoiska w Zabierzowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Modest Wyświetlenie odpowiedziŻetonów nie ma się co czepiać, to tylko sposób na obejście urzędu skarbowego- gdyby browary sprzedawały piwo za gotówkę, musiałyby mieć kasę i każdemu kupującemu dać paragon a żetony są tylko wymieniane na piwo więc nie ma vatu, nie ma paragonu.
Comment
-
-
Już byś z kolejkami za piwem nie przesadzał. Trzeba było być we Wrocławiu. Tu była jedna za żetonami. Tam wszędzie.
Byłem we Wrocławiu, nie wiem czemu kolejki tam tak bardzo mi nie przeszkadzały .
Tutaj mnie poddenerrwowało to że stałem prawie pół godziny po żetony, a będąc już niemal przy kasie stwierdzono że nie mają co sprzedawać.
Może nie powienienem tego pisać, ale...we Wrocq troche omijałem kolejki , czego nie robi się dla piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Modest Wyświetlenie odpowiedziŻetonów nie ma się co czepiać, to tylko sposób na obejście urzędu skarbowego- gdyby browary sprzedawały piwo za gotówkę, musiałyby mieć kasę i każdemu kupującemu dać paragon a żetony są tylko wymieniane na piwo więc nie ma vatu, nie ma paragonu.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika doktorfff Wyświetlenie odpowiedziMoże nie powienienem tego pisać, ale...we Wrocq troche omijałem kolejki , czego nie robi się dla piwa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefikMogli nie mogli. Może nie po drodze z organizatorami mieli, może to świadomy bojkot?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackbeard Wyświetlenie odpowiedziCzy wśród piw dostępnych na festiwalu był Piwonauta? Gdy się w piątek ewakuowałem, to Hausta jeszcze nie było.Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran Wyświetlenie odpowiedziZawiodła Poczta Polska, mimo próśb i błagań aby piwo dojechało na czas, dopiero dzisiaj kurier łaskawie zadzwonił że właśnie pakuje dla nas paletę. A szykowała się premiera.....Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment