Czy dobrze zrozumiałem, że organizacja stawiająca sobie za jeden z głównych celów propagowanie sztuki piwowarskiej idzie na festyn piwny i nie ma 3-4 kilogramów słodu?
Ten festiwal to kompletna porażka organizatorów.
Chciałem napisać kilka słów, by ktoś za rok nie wydał szmalu na ten szmelc nieświadom, że idzie na drogi piknik komercyjny dla tatusiów z brzuszkami, a nie imprezę kierowaną dla birofilów.
Od początku :........
......Tak na przyszłość ta impreza to po prostu jarmark komercyjny gdzie organizatorzy przed wejściem zostawili resztki przyzwoitości.
Dla mnie te słowa brzmią jak by wypowiadał się "zdesperowany pracownik" zatrudniony na tym że Festiwalu który nie otrzymał zapłaty za swoja pracę.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hotgorski
Łatwo koledze krytykować innych a tak trudno sięgnąć po słownik?
Jeśli Kolega kogoś krytykuje, to wpierw sam powinien zapoznać się np. z zasadami zamieszczania postów, zwłaszcza pkt 5. W przeciwnym razie wygląda to jakby jeden "przestępca" upominał drugiego.
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 26-28 marca, na Stadionie Legii Warszawa, w krytej strefie VIP.
Jak było na 11 festiwalu? Zobacz: https://www.youtube.com/watch?v=-L6RQIWnoUg
Comment