Byłem przed 17 i po imprezie. TŁUMY!!! dobrze, że byłem wczoraj bo dziś silnej woli starczyło mi na 1 piwo! Przy Szałpiwie kolejka tylko na ok. 20 minut więc ich wybrałem.
2014.05.09-11 - V Festiwal Dobrego Piwa i XI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika shiroi Wyświetlenie odpowiedziKolega bezczelnie wprowadza w blad i psuje ludziom plany calego dnia. Na stronie festiwalu w FAQ jest wyraznie napisane, ze jedzenie mozna wnosic.
emes:
Ciezko sie nie wkurzyc, jak sie pol dnia przygotowuje smalec i inne pysznosci, zeby ze znajomymi spalaszowac przy dobrym piwku, a tu chwile przed festiwalem dowiaduje, ze wszystko musi zostac w lodowce.
zdr.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika shiroi Wyświetlenie odpowiedziKolega bezczelnie wprowadza w blad i psuje ludziom plany calego dnia. Na stronie festiwalu w FAQ jest wyraznie napisane, ze jedzenie mozna wnosic.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DonZ Wyświetlenie odpowiedziSzałpiw jest na festiwalu? Wszystkie namioty zlazlem i ich znaleźć nie moglem, a popoludniu gdy juz byly dzikie tlumy to niczego nie szlo wypatrzec. Gdzie sie rozłożyli?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Ja się dzisiaj już zwijam.
Dzięki Organizatorom za imprezę. Są jak zwykle plusy i minusy nowego miejsca. Niestety niektórzy wystawcy nie przewidzieli takiego najazdu gości i już wczoraj po południu niektórych piw zwłaszcza lanych zbrakło a Kormorana i Jedliny całkiem wymietło. Także niestety szkła festiwalowego było ciut przymało. W piątek pod wieczór już było trudno o teku a wczoraj po południu zabrakło i kufli. To wszystko jednak powetować sobie można było spotykając się z fajnymi ludźmi ii wypić z nimi piwo. Zaprzeczam też krążącym plotkom jakoby udało mi się wszystkich zagadać. Nieprawda, dwóch osób nie zagadałem.
Do zobaczenia za rok. A zniektórymi zobaczymy się za dwa tygodnie w ZabierzowieLast edited by Ahumba; 2014-05-11, 09:15.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Sytuacja pozwoliła mi być tylko jeden dzień ale i tak było nieźle. Możliwość spotkania się, porozmawiania i wypicia piwa z fajnymi ludźmi rekompensuje popołudniowe kolejki. Do lokalizacji trzeba się będzie pewnie przyzwyczaić bo ta jednak nie ma klimatu. Wypiłem piwa które chciałem wypić. Jedne rozczarowały, jedne spełniły oczekiwania.
Z Ahumbą spędziłem pół dnia i mnie nie zagadał . Dzięki wszystkim współpijcom oraz organizatorom i do zobaczenia przy innych okazjach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziNie da się wnieść niczego takiego ochrona sprawdza torby, nam zabrali wodę mineralną.
Wczoraj sprawdzali mi plecak-znaleźli jedno piwo-spytał gdzie kupione i przepuścił.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziPrzecież są myjki. Wejdź na stronę FDP i zobacz na planie festiwalu.
Sobota to masakra, człowiek na człowieku. W okolicy wejścia rzeka ludzi, a tę przecinały kolejki. Stoisko Kormorana wyglądało jakby przeszła przez nie trąba powietrzna. Dziś może luźniej będzie, bo dzień święty, a jutro trzeba w formie być.
Edycja :
A i bez problemu wniosłem wodę mineralną, mimo iż trzepali. Pozwolili mi też wejść z piwem, ale to chyba dlatego, że pani z ochrony już widocznie zapamiętała wygląd Imperatora Bałtyckiego.Last edited by TomN; 2014-05-11, 11:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomN Wyświetlenie odpowiedziKurdę, na papierowym nie ma ich oznaczonych. A one były pierwszego dnia? ..
Comment
-
-
Heyka to mój pierwszy festiwal byłem w sobotę.Kolejki po piwko masakra!!! :[ piwo w butelkach ciepłe.Tłumy-tłumy.Bardzo cieszy że piwa regionalne i rzemieślnicze cieszą się takim zainteresowaniem.Spróbowałem tylko kilku piw.Chciałem więcej ale nie bardzo mi się chciało stać po pół godziny.
Comment
-
-
Mi tam festiwal sie bardzo podobał. Bardzo dobry pomysl z otwarciem trybuny na stadionie jak ktos chcial usiasc i w spokoju wypic piwko i pogadac ze znajomymi to mogl wlasnie tam. Jednego czego żałuje to ze nie bylem w piatek bo dopiero zawitalem o 15 w sobote i juz szkla nie bylo ale coz kto pierwszy ten lepszy. Za rok juz w piatek po poludniu bede a szklo kupie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziPrzy scenie kulinarnej ich szukaj.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ronoaro Wyświetlenie odpowiedziNa stronie festiwalu może być nawet napisane, że rozdają złote sztaby. Jedzenia i picia nie można wnosić na teren festiwalu. Ochrona trzepie plecaki i torebki. Trochę żenada. Kolego shiroi jeśli nie masz o czymś pojęcia to sie nie wypowiadaj.
Comment
-
Comment