Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.05.09-11 - V Festiwal Dobrego Piwa i XI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziHarnasia nie widziałem, ale w drodze na stadion walały się butelki Kasztelana i Absolwenta.
Pewnie mieli Brackie .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziNiedaleko stolików browarbizu był mały ogrodzony teren zarezerwowany z własnym nieoznaczonym nalewakiem. No cóż nalewak nieoznaczony, ale KEG był dobrze widoczny a na nim jak wół GRUPA ŻYWIEC.
Pewnie mieli Brackie .
Dzięki za wszystkie uwagi - oczywiście sami widzimy wiele rzeczy, które należy zmodyfikować, ale są też informacje, które umykają, zatem bez pomocy uczestników FDP było by niemożliwe wychwycenie wszystkiego, np. trzepania plecaków z jedzenia, mimo informacji na www, że można wnosić. Wielka szkoda, że nikt tego nie zgłosił w Biurze Festiwalu, moglibyśmy zainterweniować od razu i było by po kłopocie - po prostu najwyraźniej ochrona nie zapamiętała tej informacji, a sami wiecie, że są przyzwyczajeni do pewnej specyficznej klienteli
Comment
-
-
To chyba nie tylko o specyficzną klientelę z którą stadionowy Impel ma na codzień do czynienia chodzi
Byłem kilka razy na imprezach na stadionie, które nie były meczem. Ochraniacze z Impelu zawsze trzymają się regulaminu obiektu (który zabrania wnoszenia butelek, rac, jedzenia, picia) a nie regulaminu imprezy. Oni są bardzo mało elastyczni, chyba, że na wejściu stoi ktoś kto nie pracuje na stadionie na codzień i stanowi jedynie dodatkowe służby specjalnie na daną imprezę.
Kiedyś "stali" bramkarze przyczepili mi się do znelzionego w plecaku batonika, w ich mniemaniu stanowiącego niedozwolony przedmiot. Niestety nawet wskazanie palcem punktu regulaminu imprezy, który na to pozwalał skończyło się moją porażką, bo panowie pokazali mi "głośniej" piktogramy stanowiące regulamin obiektu, zakazujące wnoszenia jedzenia
W szoku byłem, że spamiętali w sobotę, żeby wpuszczać ludzi z piwem domowym na warsztaty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzi...to co chwilę byś widział kogoś z Harnasiem w ręku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Xenocyd Wyświetlenie odpowiedziW szoku byłem, że spamiętali w sobotę, żeby wpuszczać ludzi z piwem domowym na warsztaty.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo tak się akurat składa, że to było właśnie Brackie, które zamawiane było do ogródka sponsorskiego za moim pośrednictwem, zatem ryjek niepotrzebny
Dzięki za wszystkie uwagi - oczywiście sami widzimy wiele rzeczy, które należy zmodyfikować, ale są też informacje, które umykają, zatem bez pomocy uczestników FDP było by niemożliwe wychwycenie wszystkiego, (...)
Domyślam się, że przed samym festiwalem pracy i tematów do ogarnięcia było tak dużo, że nie było czasu załadować przysłowiowej taczki. Też zapewne - im bliżej startu tym większe ciśnienie.
W ciągu samego festiwalu za bardzo usiąść się nie da bo trzeba mieć baczenie na całą pijaną watahę ludzi by czegoś nie zmajstrowali ( albo szybko reagować jak już coś zmajstrują). Chyba jedynym momentem na to by spokojnie napić się piwa jest ostatni dzień pod sam koniec , gdy zamkną się drzwi za ostatnim klientem i można sobie powiedzieć " wzdech ... no to się zadziało..."
ale co dalej? pytam też z ciekawości zawodowej. Jak planujecie dalsze działania? Myślicie o jakimś podsumowaniu? Będzie ono w jakiś sposób dostępne? jak i skąd będziecie zbierać dane do podsumowania - jakaś ankieta/ rozmowy z uczestnikami? Bo to czy jesteście otwarci na sugestie jasno można wywnioskować z Twojego postu wyżej. Jak dalej planujecie działania? na jakiej podstawie?
Ciekawią mnie też liczby - ile piwa się przelało, ile ludzi przewaliło (na stronie festiwalu mowa o 60 tysiącach?), itp...
aha, no i wielki szacun za zorganizowanie takiego przedsięwzięcia.piotr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWow!
Jedyny polski festiwal na liście beerfestivals.org.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo tak się akurat składa, że to było właśnie Brackie, które zamawiane było do ogródka sponsorskiego za moim pośrednictwem, zatem ryjek niepotrzebny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kurgan Wyświetlenie odpowiedziVIP bussines economic class
Comment
-
-
Teraz im raczej odpoczynek potrzebny, a nie stumilowa lista pytań
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cembaluk Wyświetlenie odpowiedziO! czekałem aż Marusia się odezwie by móc bezpośrednio z pytaniami uderzyć: (...)multipub Biała Dama
Świdnica ul.Pułaskiego 16
w piwnicy 50m od Rynku
www.białadama.pl
https://www.facebook.com/BialaDamaMultipub
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziZorganizowany przez Lock Cultural Center
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziZorganizowany przez Lock Cultural Center
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leszcz007 Wyświetlenie odpowiedziNie VIP tylko WIP - Wrocławska Inicjatywa Piwowarska. Coś się koledze pomieszało
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika multipubBialaDama Wyświetlenie odpowiedziTeraz im raczej odpoczynek potrzebny, a nie stumilowa lista pytań
Comment
-
Comment