Ile masz lat?
2014.05.09-11 - V Festiwal Dobrego Piwa i XI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziz góry uprzedzam, że nie na wszystkie pytania odpowiem
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
+
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-05-15, 10:15.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzizapatrzenie się na posłów paligłupa
Comment
-
-
Nie po to dałem linki do konkretnej sytuacji, by tu teraz odwracać, nomen omen, kota i o chmurach pisać.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ta... i kartę płatniczą w portfelu
Comment
-
-
Mogłem być tylko w sobotę.
Byłem na wszystkich imprezach we Wrocławiu od początku. Tym razem - porażka. Wszedłem jednym wejściem, obszedłem stoiska piwne, pogadałem chwilę z ludźmi, którzy po 40 minut stali w kolejce po piwo i wyszedłem drugim wejściem, pojechałem do sklepu i na spokojnie wypiłem piwo w domu.
Masakra, przy takiej ilości ludzi ta impreza traci sens; wiem, że niby o to od początku nam chodziło - o propagowanie dobrych piw, ale przecież też o kulturę picia piwa. Z kulturą picia to niewiele miało wspólnego., Może za rok, jak będzie więcej przestrzeni udostępnionej na stadionie, więcej nalewaków, to będzie lepiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer Wyświetlenie odpowiedziMogłem być tylko w sobotę.
Byłem na wszystkich imprezach we Wrocławiu od początku. Tym razem - porażka. Wszedłem jednym wejściem, obszedłem stoiska piwne, pogadałem chwilę z ludźmi, którzy po 40 minut stali w kolejce po piwo i wyszedłem drugim wejściem, pojechałem do sklepu i na spokojnie wypiłem piwo w domu.
Masakra, przy takiej ilości ludzi ta impreza traci sens; wiem, że niby o to od początku nam chodziło - o propagowanie dobrych piw, ale przecież też o kulturę picia piwa. Z kulturą picia to niewiele miało wspólnego., Może za rok, jak będzie więcej przestrzeni udostępnionej na stadionie, więcej nalewaków, to będzie lepiej.
Comment
-
-
Spoko spoko - temat dotyczący tegorocznego FDP lada moment - może nawet już jutro :-)
Comment
-
-
Dowiemy się czegoś dziś, czy jednak nie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDowiemy się czegoś dziś, czy jednak nie?
Zresztą w tym temacie to już raczej nic nowego. Festiwal się już odbyłŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment