Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.05.09-11 - V Festiwal Dobrego Piwa i XI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
Collapse
X
-
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
-
-
To jest zdjęcie prototypu, czyli odpoweidź jest jakby oczywista
A co do Carlsberga - nie będzie go na trawce.
Już niebawem więcej szczegółów, dopinamy sprawy, a od jutra-pojutrza rusza całkiem nowa strona internetowa Festiwalu.
Comment
-
-
Strona nowa jest.
Nie widzę jednak na niej mapki.
Browary Gerlitz (pozycja 3) i Landskron (poz. 32) to to samo przecież. No chyba, że 3 oznacza browar restauracyjny Obermühle , ale nie sądzę
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziChętnie poznałbym Wasze hejterskie twarze„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziStrona nowa jest.
Nie widzę jednak na niej mapki.
Browary Gerlitz (pozycja 3) i Landskron (poz. 32) to to samo przecież. No chyba, że 3 oznacza browar restauracyjny Obermühle , ale nie sądzę
Strona jest jeszcze w obróbce, jest stawiana od nowa, jak już będzie jako-tako, to dam info i wtedy poproszę o uwagi, bo na pewno i błędy będą i braki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie siedź tyle w internecie
.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie ma obaw - żadnego meczu w trakcie FDP nie będzie, chyba, że sami zorganizujemy
Comment
-
-
Wbrew temu co Marusia pisała wcześniej to problem chyba jest? Nie wyobrażam sobie jednocześnie meczu i Festiwalu. Byłaby rzeźnia i mordownia. Do tego jest to mecz bardzo podwyższonego ryzyka.Ostatnia zmiana dokonana przez VanPurRz; 2014-04-12, 20:16."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWbrew temu co Marusia pisała wcześniej to problem chyba jest? Nie wyobrażam sobie jednocześnie meczu i Festiwalu. Byłaby rzeźnia i mordownia. Do tego jest to mecz bardzo podwyższonego ryzyka.
Comment
-
-
Po to dałem linka, by pisać w stosownym wątku.
Mecz może się odbyć w ramach kolejki w poniedziałek, lub na Oporowskiej.
Może też być przeniesiony np na środę.
Comment
-
-
Można także zlikwidować ten śmieszny sport.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziMożna także zlikwidować ten śmieszny sport."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziMożna także zlikwidować ten śmieszny sport.
Comment
-
Comment