TO na szczęście jest OK chociaż nie spodziewałem się, że zrobią mecz w poniedziałek.
2014.05.09-11 - V Festiwal Dobrego Piwa i XI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
Collapse
X
-
Dlaczego? Przecież Eurosport musi coś pokazywać w te poniedziałki. Tylko do końca tego sezonu. Od przyszłego mecze tylko na nc+
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Witam
Nie znalazłem nigdzie informacji co do "udziału" dzieci w imprezie.
W regulaminie przeczytałem, że będzie wydzielona strefa dla dzieci, gdzie będzie obowiązywał całkowity zakaz spożywania alkoholu. Moje pytanie brzmi:
- w jaki sposób to będzie zorganizowane?
- czy będzie to ogrodzony plac zabaw, czy kawałek zieleni ?
- ogólnie czy dziecko będzie można czymś zająć i czy zabieranie 6latki na ten festiwal to dobry pomysł ?
Bardzo proszę o informację z uwagi na to, że mieszkam ok 400 km od Wrocławia a chcę upiec 3 pieczenie na jednym ogniu - FDP dla mnie, starówka dla małżonki a ZOO dla dziecka a jakoś nie wyobrażam sobie degustacji ze znudzoną córką pytającą co 2 min. "czy długo jeszcze " )....
Comment
-
-
Dla dzieci jak co roku będzie wesołe miasteczko, w odpowiedniej odległości od centrum wydarzeń piwnych. Niebawem zamieścimy plan terenu z rozmieszczeniem wszystkich atrakcji.
Jest już wstępna lista browarów, z których piwa będą się lały z nalewaków:
Oprócz tego będzie lista wystawców z wymienionymi piwami, jakie u nich będą. Jak zwykle wszystko będzie uzupełniane zapewne do ostatniego dnia przed FDP - ja też bym chciała już teraz mieć pełną listę, ale nie ma lekko - niektórzy jeszcze pracują nad zestawem w swoich nalewakach, a inni czekają, aż im zapcham skrzynki ponagleniami o podanie listy piw Wot żyzń.
Comment
-
-
-
Jest pomylona ilość wystawców z ilością browarów oczywiście, a po za tym lista browarów i tak jest jeszcze rozwojowa.
Comment
-
-
W piątek. Do niedzieli najlepsze piwa będą wypite, a część stoisk może być zamkniętych lub ze słabą ofertą - to co im jeszcze zostało. Z drugiej strony w niedzielę wieczorem można liczyć na promocjeLast edited by Pendragon; 2014-04-24, 10:22.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW piątek. Do niedzieli najlepsze piwa będą wypite
W ubiegłym roku byłem w piątek i w sobotę i na Troubadour Magma się nie doczekałem, więc nie ma reguły. A przynajmniej mam nadzieję, że nie ma, bo tym razem będę tylko w niedzielę.
Comment
-
-
Tak to już jest - nie przypilnujesz wszystkiego na co masz ochotę. Albo jeszcze nie podpięte, albo już wypite, a czasami i nie dowieźli.
Comment
-
Comment