Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.05.09-11 - V Festiwal Dobrego Piwa i XI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziKolega się pyta, do czego będą lane piwa dla osoby, która nie kupi szkła festiwalowego. Do plastiku? Przyjechać z własnym?
Ja z kolei będę chciał kupić dwa (jedno dla innego kolegi, jedno dla siebie). Będzie to możliwe?
Comment
-
-
Jest parking dla klientów - tam jest dużo parkingów
Opłata 10 zł za dzień.
Edit: acha - noc - a nie wiem - zapytam.Last edited by Marusia; 2014-05-07, 17:57.
Comment
-
-
Czy pić będzie można tylko na betonowym "lotnisku" czy też na terenach zielonych?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Jeśli dobrze zinterpretowałem zapisy regulaminy, to także na terenach zielonych, jeśli są częścią terenu Festiwalu. Wyjątkiem jest strefa dla dzieci.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kozmin Wyświetlenie odpowiedziOk. Ale jak wygląda sprawa lania piw do "obcego - własnego" szkła (oczywiście z oryginalnymi cechami 0,2, 0,3 bądź 0,5l)?
Czy obowiązkowe jest szkło festiwalowe (aktualne lub z lat ubiegłych)?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Jako festiwalowy pierwiosnek pozwolę sobie na letki off-top:
Przybędę "rodzinnie", moi najbliżsi zdzierżą na Festiwalu ze dwie godziny (góra - cy ), czy macie pomysł, jak mogę rozładować ich pofestiwalowe emocje w Breslau w sobotnie popołudnie (zoo, rejs statkiem, itepe...)?
Comment
-
Comment