Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.05.09-11 - V Festiwal Dobrego Piwa i XI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziA przyjezdnemu "pofestiwalowemu" tym bardziej. Dlatego (jak pisałem) wsiadam w [10] i zasypiam . Jakdojade.pl rulez!
I tak najbardziej mnie martwi, że jak moja ślubna ujrzy Wasze zmęczone życiem i nieustającą degustacją piwną twarze, to będzie jojczyć przed mym wyjazdem na kolejny zlot...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziA przyjezdnemu "pofestiwalowemu" tym bardziej. Dlatego (jak pisałem) wsiadam w [10] i zasypiam . Jakdojade.pl rulez!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Warto zabrać swoje kanapki, cena jedzenia na festiwalu poraża. No cóż, jest to efekt absurdalnych cen za wynajem powierzchni.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWarto zabrać swoje kanapki, cena jedzenia na festiwalu poraża. No cóż, jest to efekt absurdalnych cen za wynajem powierzchni.
Comment
-
-
Citra Single Hop IPA - Mikkeller 0,3 - 20 pln
La Rullés Blonde (Bière De Gaume) - Brasserie Artisanale De Rullés SPRL 0,3 - 12 pln
-miałem możliwość sączenia piwa na trybunach póki Impel nas nie przegonił
-krany kiepsko opisane, bajzel, głośno, wali kiełbachą, wszyscy jarają szlugi, trzeba mieć dużo samozaparcia by w takich warunkach pić piwo
-tradycyjnie można spotkać zaradnych przedsiębiorców którzy próbują sprzedać Westvleteren za 100 pln
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziNie da się wnieść niczego takiego ochrona sprawdza torby, nam zabrali wodę mineralną.
emes:
Ciezko sie nie wkurzyc, jak sie pol dnia przygotowuje smalec i inne pysznosci, zeby ze znajomymi spalaszowac przy dobrym piwku, a tu chwile przed festiwalem dowiaduje, ze wszystko musi zostac w lodowce.
zdr.Last edited by shiroi; 2014-05-10, 08:24.
Comment
-
-
Całkiem przyjemnie jest, ceny piwa nie zwalają z nóg, jest co robić poza piciem. Tylko szkoda dym nieco przeszkadza, trzeba taktycznie wybrać miejsce do siedzenia, które omijane jest przez wiatr. :P
Głupio też, że nikt nie pomyślał o jakichś punktach do przemywania szkła, tylko niektóre stoiska przepłuczą, a Alebrowar nalał mi do brudnego.
Wziąłem swoją wodę z Biedronki do zmywania, do tego sporo osób robi to w toalecie. To zabawne, bo większe kolejki były do umywalek, niż do pisuarów i kabin. Za każdym razem, gdy potrzeba przycisnęła, to wchodziłem z marszu, żadnego czekania.
W nocy się okropnie głośno zrobiło i gębę trzeba było drzeć, żeby się komunikować.
Poza tym ogólnie na plus, ludzie przyjaźni i z przypadkowymi osobami w kolejce można sobie miło porozmawiać.
Zjem coś tłustego i powrót pod stadion.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomN Wyświetlenie odpowiedzi...
Głupio też, że nikt nie pomyślał o jakichś punktach do przemywania szkła, ..
Comment
-
Comment