Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.06.20-21 - Żywiec, Festiwal Birofilia 2014
Collapse
X
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
-
-
Piątek to górnik, piątek to ziemia, piątek to kres wszystkiego i jego początek...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
A ja mam takie pytanie, dlaczego ogłoszenie grand championa jest o 20? Jak było o 19 to była możliwość żeby zdążyć na pociąg do Katowic odjeżdżający w okolicach godziny 20. No a teraz niestety, trzeba będzie się urwać dosłownie przed samym wielkim finałem albo zostać i przespać noc na dworcu (bo na znalezienie noclegu nie ma już szans).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Modest Wyświetlenie odpowiedziA ja mam takie pytanie, dlaczego ogłoszenie grand championa jest o 20? Jak było o 19 to była możliwość żeby zdążyć na pociąg do Katowic odjeżdżający w okolicach godziny 20. No a teraz niestety, trzeba będzie się urwać dosłownie przed samym wielkim finałem albo zostać i przespać noc na dworcu (bo na znalezienie noclegu nie ma już szans).www.decio.friko.pl
Comment
-
-
Program piątkowy staruje już od 10:00. Godzina 16:00 to tylko oficjalna pora otwarcia imprezy.
Piątek 20 czerwca 2014
10:00 Otwarty Dzień Arcyksiążęcego Browaru w Żywcu. Zwiedzanie browaru (bezpłatne), Pokaz Palenia Słodu do Portera z degustacją (bezpłatne)
12:00 Otwarcie namiotu kolekcjonerskiego. Międzynarodowa Giełda Birofiliów.
12:00 Otwarcie Sklepu Piwa Świata i Alei Piwa Świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziGiełda Kolekcjonerska zlokalizowana będzie pod namiotem jak w roku ubiegłym. Można rezerwować nieodpłatnie stoliki wysyłając maila na mója adres: grzegorz.zwierzyna@grupazywiec.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziStoisk z browarami rzemieślniczymi, kontraktowymi itp. będzie więcej niż rok temu, mniej, tyle samo ?NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedziZ pewnością MNIEJ
Comment
-
Comment