Co mi się rzuciło w oczy, to że w tym roku mało kto komentuje festiwal. Rok, dwa lata temu był istny wysyp wypowiedzi z pochwałami i krytyką, czyżby obecnie festiwal wywoływał o wiele mniej emocji?
2014.06.20-21 - Żywiec, Festiwal Birofilia 2014
Collapse
X
-
No właśnie jakby nie bardzo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziByło po prostu znacznie mniej ludzi.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziZ browarbizu czy w ogóle?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
link do reportażu, który był w TVP Katowice tydzień temu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziW ogóle. A ten jęzor to po co?
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Kolekcjonerów było na pewno mniej, mam porównanie bo byłem na wszystkich giełdach oprócz pierwszej-Choroba mnie zmogła, ,cześć pojechała na giełdę do Pragi, kiedyś nie można było przejść między stolikami, a żeby dostać stolik to już w nocy trzeba było koczować w piwiarni, reszta kolekcjonerów była rozstawiona pod parasolami, ale jest plus bo można spokojnie pochodzić z piwkiem i wypatrywać zdobyczy do kolekcji, nie wpomnę o atmosferze stout:
Comment
-
-
tyskikufel - sprzedałeś książkę o której pisałeś, że posiadasz (Kronika przemysłu piwowarskiego)?
Piszę tutaj, bo nie odpowiedziałeś na PW.Last edited by Pendragon; 2014-07-02, 13:14.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment