Premium geeki.
2014.08.30 - Wrocław, Beer Geek Madness 2014
Collapse
X
-
-
Brawo dla Kuby z Chmielarni, prawdziwy Show Man. Mason też pokazał klasę. Świetna impreza .Piwa warte przejechania kilkaset kilometrów.
P.S Zastrzegam sobie prawo do błędów
Niezawodny Docent pewnie niebawem zrelacjonuje imprezę na swoim blogu i tu.
Comment
-
-
Innowacyjna formuła polega na sprawnym wyciąganiu dutków od gawiedzi w otoczce ładnych słów pochodzących z języka obcego...
Są pewne granice ceny, która można zapłacić nawet za dobre piwo - jak chcesz je przekroczyć, musisz wymyślić jakiś "event" i odpowiednio go nazwać - ot i cała tajemnica...
P.S. Nie byłem, ale w niczym mi to nie przeszkodzi krytykować - to tak jak z krytykami filmowymi, oni też nie marnują czasu na oglądanie filmów, tylko piszą ich recenzjeLast edited by iron; 2014-08-30, 23:37.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pomimo, iż do miejsca imprezy miałem kilka km, odpuściłem. Tym samym chciałem podziękować browarowi SzałPiw za opublikowanie zdjęcia na fedbuku, które zobaczyłem 15min przed planowanym wyjściem, a przedstawiającym kilometrowe kolejki do stoisk.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziInnowacyjna formuła polega na sprawnym wyciąganiu dutków od gawiedzi w otoczce ładnych słów pochodzących z języka obcego...
Stąd połączenie Beer Geek Madness, bo gościem specjalnym był Mikkeler.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziGdybyś choć trochę się znał na piwie to byś wiedział, że Beer Geek to nazwa piwa browaru Mikkeler a Madness to wrocławski kultowy klub muzyczny.
Stąd połączenie Beer Geek Madness, bo gościem specjalnym był Mikkeler.
Emes, po FDP po prostu nie bawi mnie przechodzenie z jednej kolejki do drugiej. Twój post traktuję jako żart i niech tak zostanie.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziOkreślenie "odjechane" było użyte do 12 kranów Mikkellera, ale oczywiście jeden cytuje coś wyrwane z kontekstu, a drugi z tego sobie układa rebusy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziCóż można tylko pozazdrościć takiej publiki i życzyć organizatorom kolejnych edycji równie dobrej jak nie lepszej następnej edycji.
Jakoś mam dziwne przekonanie, że też będą kolejki a ceny będą podobne.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziWidzę, że znać się na piwie zaweira w sobie znajomość wszelkiej maści piw uwarzonych przez x browarów na świecie.Last edited by jacer; 2014-08-31, 10:29.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziGdybyś choć trochę się znał na piwie to byś wiedział, że Beer Geek to nazwa piwa browaru Mikkeler a Madness to wrocławski kultowy klub muzyczny.
Stąd połączenie Beer Geek Madness, bo gościem specjalnym był Mikkeler.
A bawcie się dobrze i wydawajcie swoje pieniądze na co chcecie - takie samo wasze prawo, jak moje to skomentować - to tak, na marginesie - jakbyś choć trochę się znał na demokracji to być to wiedziałLast edited by iron; 2014-08-31, 11:01.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Przyznaję, z Madness było trudniej.
A tak w ogóle to typowe podejście kibola. Nie nasz to trzeba skopać Czyż nie, ironie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Hm, to teraz czekam na odpowiedź innych miast Polski, które w jakimś swoim kultowym klubie muzycznym zorganizują piwną imprezę.
Sugeruję do nazwy klubu (nie musi być nawet muzyczny) dokleić nazwę udanego weizenbocka z rzemieślniczego Olbrachta. Frekwencja murowana!
Comment
-
Comment