Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.08.30 - Wrocław, Beer Geek Madness 2014
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziWidzę, że znać się na piwie zaweira w sobie znajomość wszelkiej maści piw uwarzonych przez x browarów na świecie. Tak, czy siak wychodzi na to, że każdy na forum jest idiotą, bo poznać wszystkie piwa... ugh!Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Tradycyjna dyskusja o tym, że "iwent" zachwyca bo nie może nie zachwycać.
O tyle to smutne, że z miesiąca na miesiąc forum staje się kalką społeczno-politycznych pyskówek toczonych na falach eteru głównego nurtu i tego, któremu wydaje się, że jest niezależnym nurtem. Jest czarne albo białe, odbiera się prawo do spostrzeżeń, że są szarości czy inne kolory. I jeszcze bardziej smutne jest to, że w okopach tych stają osoby inteligentne a w osobistym kontakcie na swój sposób urocze... Tak to min. o jacerze i ironie
Comment
-
-
I tradycyjnie najwięcej uwag na temat imprezy mają ci, którzy się na nią nie pofatygowali.
Anglojęzyczna nazwa imprezy (nieważne, że świetnie korespondująca z serią piw Mikkellera) - skandal!
Piwa w cenach na poziomie wrocławskich knajp - skandal!
Ludzie gotowi dać się oskubać wydając jednorazowo 50 a może nawet i 100 zł na piwo - skandal!
Ogarnijcie się.
Comment
-
-
Uspokój się, jaki skandal? Ktoś napisał, że wydanie tyle na piwa, które wg niego nie są tyle warte, to skandal? Więcej dystansu, nie każdy musi podzielać twój punkt widzenia.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziPomimo, iż do miejsca imprezy miałem kilka km, odpuściłem. Tym samym chciałem podziękować browarowi SzałPiw za opublikowanie zdjęcia na fedbuku, które zobaczyłem 15min przed planowanym wyjściem, a przedstawiającym kilometrowe kolejki do stoisk.
Podstawki miała tylko Pinta.
Comment
-
-
W tym Wrocławiu to naprawdę ludzie są nieźle nakręceni na dobre piwo. Na WFDP pod stadionem - tłumy, teraz na BGM podobny tłum. Mam nadzieję, że na warszawskim festiwalu ludzie też tak dopiszą. Zobaczymy...
Tymczasem relacja z BGM na Polskich Minibrowarach.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziNie hiperbolizuj, więcej dystansu na przyszłość.
Comment
-
-
Ja przybyłam o 23.30 i żadnych kolejek nie było Impreza bardzo fajna, miejsce magiczne. Tylko muza taka, że uszy więdły, dopiero po północy trochę konkretu pojechało.
P.S. Ci, co byli, jeszcze do siebie nie doszli - była kontynuacja w Kontynuacji.Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2014-08-31, 18:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziP.S. Ci, co byli, jeszcze do siebie nie doszli - była kontynuacja w Kontynuacji.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziW tym Wrocławiu to naprawdę ludzie są nieźle nakręceni na dobre piwo. Na WFDP pod stadionem - tłumy, teraz na BGM podobny tłum. Mam nadzieję, że na warszawskim festiwalu ludzie też tak dopiszą. Zobaczymy...
Tymczasem relacja z BGM na Polskich Minibrowarach."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziA oni też jak PiwPaw 24 na dobę? Bo BGM do 2 minimum miał trwać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo niestety wyrzucili nas o 1.30 Ja pojechałam do domu, ale Slav mnie wymienił w Kontynuacji i jak wychodził o 5 rano, to ponoć Josefik jeszcze byłPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment