Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2015.04.24-26 - Warszawa - Warszawski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
-
-
Niestety były też straty – bluza dresowa GEDO (czarno-czerwona).
Comment
-
-
VanPurRz - bluzę czerwono-czarną widziałam na 3 piętrze na krzesłach (w niedzielę przed samym zamknięciem) - może to właśnie twoja zguba. Spytaj organizatorów WFP albo na stadionie Legii, bo całkiem możliwe że mają jakieś "biuro rzeczy znalezionych".
Comment
-
-
Było ogłoszenie parafialne: Znaleźliśmy - cienką czarną kurtkę, klucze z breloczkiem "The Championships Wimbledon", czarną czapkę, dokumenty Mariusza W. Jeśli Legia coś jeszcze nam przekaże, damy znać. Prosimy o kontakt!Last edited by jacer; 2015-04-28, 22:33.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Ja bym się za bardzo nie nastawiał, że VanPuRz-owi Legia coś zwróci...
A do adremu - rzeczywiście, lanie pojemności 200 ml pozwoliłoby dłużej "ducha nie gasić"... . Do tego celu przydałoby się stosownie ocechowane szkło festiwalowe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Efsien Wyświetlenie odpowiedziVanPurRz - bluzę czerwono-czarną widziałam na 3 piętrze na krzesłach (w niedzielę przed samym zamknięciem) - może to właśnie twoja zguba. Spytaj organizatorów WFP albo na stadionie Legii, bo całkiem możliwe że mają jakieś "biuro rzeczy znalezionych"."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziJa bym się za bardzo nie nastawiał, że VanPuRz-owi Legia coś zwróci...
A do adremu - rzeczywiście, lanie pojemności 200 ml pozwoliłoby dłużej "ducha nie gasić"... . Do tego celu przydałoby się stosownie ocechowane szkło festiwalowe.
Comment
-
Comment