veni vidi vici Pomimo olbrzymiej ilości browarów bardzo kameralna impreza z fantastyczną atmosferą. Przedmieścia Pilzna, kapliczka na rozstaju dróg a wokół niekończące się rzędy straganów z piwem i jedzeniem. Sporo małych browarów warzących różnorakie wariacje pilsa ale też nowofalowe przedsięwzięcia typu Matuska, Falkon, Bad Flash czy Clock. Ekipa ze Zlych Casow w komplecie plus sam Honza Kocka lejacy swoje Nomady. Impreza zdecydowanie do powtórzenia.
pozwalam sobie odkopać ze względu na pytanie: czy ktoś wie coś na temat tegorocznej edycji? Wiem, że ma odbyć się 22 września ale strona festiwalu nie jest aktualizowana i jak na miesiąc przed imprezą to jest strasznie mało informacji w necie.
Całkiem spory, bo liczący 422 sztuki + duble około 30 sztuk . W skład wchodzą podstawki tylko i wyłącznie z czeskich mikrusów. Zbiór chętnie odsprzedam za rozsądną cenę
Więcej info najchętniej udzielę telefonicznie. Proszę pisać, zainteresowanym podeślę nr. telefonu.
20 wrześnie w Pilźnie (w browarze Purkmistr) odbędzie się festiwal małych browarów czeskich. Ma być większość z 71 małych browarów czeskich.
Ja nie mam urlopu i ceny biletów kolejowych są absurdalne ale może ktoś się skusi.
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
Radomsko w 2022 roku zaczęło figurować na piwnej mapie Polski.
Na terenie dawnych zakładów Metalurgii powstało centrum handlowe, a w nim browar restauracyjny o nazwie Metalurgia.
Lokalizacja Metalurgii jest bardzo korzystna dla przyjezdnych, odległość od dworca kolejowego to niecałe...
Comment