Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
Wyświetlenie odpowiedzi
2016.01.16 - Święto Porteru Bałtyckiego
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziA jakie to miejsce o ile to nie tajemnica, wiem, gdzie będzie Kraftwerk, a pozostałe? Chcę zrobić sobie mały maratonik ale do każdej knajpy w Warszawie nie dojdę choćbym chciał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziA jakie to miejsce o ile to nie tajemnica, wiem, gdzie będzie Kraftwerk, a pozostałe? Chcę zrobić sobie mały maratonik ale do każdej knajpy w Warszawie nie dojdę choćbym chciał
Chmielarnia Marszałkowska W cenie 30 złotych będziecie mogli spróbować deskę (4 x 125ml) następujących piw:
- Gościszewo Porter Bałtycki Wędzony (pierwsza warka!)
- Okocim Porter 2013
- Komes Porter 2013
- Porter Warmiński 2013.
Hoppin' Frog Brewery WHISKY BARREL AGED D.O.R.I.S. THE DESTROYER!
porter bałtycki 652m n.p.m Podgórz
Jabeerwocky – Kormoran Imperium Prunum
Spiskowcy Rozkoszy - - Imperator Bałtycki (Pinta)
- Jolly Roger (Kraftwerk)
Gorączka Złota - Imperator?
Beerokracja Setka – niby porter
Hoppiness -
Piwna Sprawa – Palo Alto – Coffe Porter (już na kranie), Kraftwerk – premiera razem z chłopakami ze Śląska"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWypis z lokali do których zamierzam zajrzeć:
Chmielarnia Marszałkowska W cenie 30 złotych będziecie mogli spróbować deskę (4 x 125ml) następujących piw:
(...)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziKto bogatemu zabroni, ale 30 zeta za pół litra piwa - nawet porteru to dla mnie gruba przesada...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziTaki jest plan. Za rok 16 wypada w poniedziałek, ale nic nie szkodzi żeby świętować cały tydzień, czyż nie?
Comment
-
-
Last edited by Estrelicia; 2016-01-15, 11:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedzizbyt słaba wola, aby leżakować tyle czasu
@Goblin69, jeśli to nie tajemnica ile dałeś za Imperium Prunum?Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
Comment