2016.06.04 - Czechy, Hradec Králové - 4. Pivní rozjímání
Collapse
X
-
W porównaniu z zeszłym rokiem rozrasta się wybór piw.
Ma być ich około 90 z ok. 30 browarów
Mają być piwa m.in. z browarów takichjak:
kontraktowcy: Bad Flash, Černý potoka, Komár, Malešov, Pol A Czech z premierami piw,
legendarny Pivovar U bojiště 1866 Miletín
Rodinný pivovar Propper
Zámecký pivovar Frýdlant
Svitavský Pivovárek Na Kopečku
Pivovar Clock
Rodinný 713 pivovar
Slepý krtek Ujkovice
Rodinný pivovar U Vacků
Parostrojní pivovar v Lobči
Břevnovský Klášterní Pivovar sv. Vojtěcha
Hostinec a Pivovar U Hušků
Rodinný pivovar Neumann
Kutílkova palírna a pivovar ze Žlebských Chvalovic
Hostinský pivovar ze Svachové Lhotky
Kounický pivovar
Minipivovar Svatý Kopeček
Pivovar Mordýř
Pivovar Kocour
Pivovarská Bašta Vrchlabí
Minipivovar Kolčavka Praha
Wagner Merkendorf z Frankonii
Kujeba Vysoké Mýto
JZD Letohrad
Městský Podoorlocký pivovar Rychnov
Pivovar Dobruška
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziGdyby się zebrała ekipa to ja chętny.
Będzie bogaty program kulturalno-rokendrolowy - program jeszcze się kształtuje, natomiast jest już zapewnienie usprawnienia organizacji punktów odbioru moczu i pozostałych nieczystości
Comment
-
-
W tym czasie też fajny fest w Pradze na Parukarce (fajnie wygląda, cały park, coś jak stara Leśnica tylko do potęgi którejś) http://www.parukarka.cz/zizkovske-pivobrani.php
Będzie też festiwal w Ostrawie (łatwy dojazd) z Cehomorem 17 czerwca"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziCo Dadek i Opole? Ja jadę.
Będzie bogaty program kulturalno-rokendrolowy - program jeszcze się kształtuje, natomiast jest już zapewnienie usprawnienia organizacji punktów odbioru moczu i pozostałych nieczystości- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wiem, że to oczywiście nierealne, ale szkoda że nie jest w środku tygodnia, np 8 czerwca - wtedy bym to mógł połączyć z Wrocławiem Chmelki albo Pytlaka z Miletina bym sie napił, oj...
A może mi ktoś peta przywiezie? Albo może są dostępne we Wrocławiu?
Przy okazji - Pivni slavnosti w Miletinie już 28 maja.Last edited by Pendragon; 2016-05-20, 14:49.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziCo Dadek i Opole? Ja jadę.
Będzie bogaty program kulturalno-rokendrolowy - program jeszcze się kształtuje, natomiast jest już zapewnienie usprawnienia organizacji punktów odbioru moczu i pozostałych nieczystości
Comment
-
Comment