Jak pamiętają polo-cocktę, to mogą cytryn nie pamiętać. Pamięć wówczas była mocno wybiórcza.
2017.01.21 - Święto Porteru Bałtyckiego
Collapse
X
-
Eee, ja pamiętam obydwie rzeczy, miałem (a raczej moi kreni mieli) dojścia przez znajomych z hurtu. Zawsze dziwiłem się, że pokazują te statki z cytrynami, a ludzie mówią, że ich nie ma.
Gorzej było wtedy z porterem. Zamiast niego tylko ciemne karmelowe w dworcowym barze.
Comment
-
-
Opolskie świętowanie rozpoczęte. Pub Opole Główne: porter żywiecki z CieszynaLast edited by Maggyk; 2017-01-21, 15:12.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Kolejny przystanek - Pod ArkadamiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziKolejny przystanek - Pod Arkadami
-Widawa Porter Bałtycki Wędzony Bourbon BA
-Widawa Porter Bałtycki Wędzony Sherry BA
-Kormoran Porter
-Wąsosz PorterOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Ja zacząłem 3 "poterminami" około 17:00. Roczne Komes, Warmiński i Żywiec. Potem już "aktualne" Argus, Grand z Ambera i Cieszyński. Teraz kończę Krajana i czeka jeszcze Okocim. Jest generalnie GIT. Dobrze, że żona ma babskie wyjście i wróci trochę później...BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
7 porterów i piszesz, szacunekVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedzi7 porterów i piszesz, szacunekBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziJa zacząłem 3 "poterminami" około 17:00. Roczne Komes, Warmiński i Żywiec. Potem już "aktualne" Argus, Grand z Ambera i Cieszyński. Teraz kończę Krajana i czeka jeszcze Okocim. Jest generalnie GIT. Dobrze, że żona ma babskie wyjście i wróci trochę później...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedzi-Widawa Porter Bałtycki Wędzony 24°
-Widawa Porter Bałtycki Wędzony Bourbon BA
-Widawa Porter Bałtycki Wędzony Sherry BA
-Kormoran Porter
-Wąsosz Porter
Comment
-
-
W Opolu nie zawiedli:
- Opole Główne;
- Pod Arkadami;
- Kofeina 2.0
Tak, pogrubione... to ... u Sebestiana najporterowiej!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziKolejny przystanek - Pod ArkadamiOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziSzacunek, że jeszcze klawiaturę utrzymujecie w rękach
Comment
-
Comment