2019.06.07/09 X Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

2019.06.07/09 X Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa

To już 10 rocznica Wrocławskiego Festiwalu Dobrego piwa! tak się nam rozrósł, a jeszcze 11 lat temu były tylko Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie :-) Przybywajcie licznie na Stadion Wrocław - będzie wspominkowo, a wspominać będzie przy czym - 76 stoisk z piwem

Nic wcześniej nie pisałam, bo wyszłam z założenia, że impreza jest już na tyle znana, że nie trzeba przypominać

Do zobaczenia!
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

• etykieta
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.08
    • 180

dojazd

witam, czy ktoś z Wrocławian mógłby podpowiedzieć czym najbliżej podjechać na stadion z dworca PKP (tramwaj, autobus) i w którą stronę z dworca kierować się na start - w sensie gdzie to toto ma przystanek. Z góry dzięki

Comment

• concerto
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🍼
      • 2003.09
      • 859

Zobacz, jak dojechać na Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa we Wrocławiu, który odbywa się na stadionie Tarczyński Arena.

Tu masz wszystko.

Ja zawsze jeżdżę bodaj 31 -tramwajem. Wychodzisz z dworca i idziesz na ul. Stawową. Najlepiej wyjść bocznym wejściem ( tym w kierunku centrum ) i iść kawałek prosto.

Możesz też pojechać pociągiem na stację Wrocław Stadion.
      "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23925

3 dni ciężkiej walki, ale się udało. Pogoda super dopisała, choć w sobotę źle się zapowiadało i nieco popadało na otwarcie a niedziela już dość upalna. W tym roku dużo owocowych dodatków na kranach. Chyba nie trafiłem na żadne kiepskie piwo. Warsztaty gwarne i owocne. Świński Ryjek rozlał wszystko, najchętniej szły krieki i RISy Świetne były sery cypryjskie, w normalnej cenie (10 zł za pakiet przeglądu przekąskowo pokrojonych serów). Tłumnie gwarnie i przyjemnie, kolejki niestraszne. A niedziela na niskolakoholowych spędzona w cieniu stadionu.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
        X