Czy ja coś przegapiłem? Można jednak kupować piwo przez internet?
SARS-CoV-2 - pomoc browarom
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziChyba można podbić temat. Kilka browarów już wznowiła sprzedaż online (Perun, Kingpin, Spółdzielczy, Maryenstadt, Profesja, Mintaka). Ale ofert po 4-6 zł/butelka jeszcze nie wyhaczyłem (prócz Lubicza, gdzie właśnie wykonałem zamówienie).
Do tej listy browarów można dopisać: Lubrow,Folga,Wiatr i Miejski Stargard.Lada dzień ma ruszyć z wysyłką Warmia.
Leave a comment:
-
-
Chyba można podbić temat. Kilka browarów już wznowiła sprzedaż online (Perun, Kingpin, Spółdzielczy, Maryenstadt, Profesja, Mintaka). Ale ofert po 4-6 zł/butelka jeszcze nie wyhaczyłem (prócz Lubicza, gdzie właśnie wykonałem zamówienie).
-
-
Browar Huzar 110 zł karton, z dowozem wokół komina, lub kurierem (do dogadania).
Szczegóły na Fejsie.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziZ zniżką Kopyra
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziNatomiast wyraźnie widać wstrzymywanie się, poza bardzo nielicznymi wyjątkami, ze startem nowych inicjatyw.Last edited by e-prezes; 2020-09-10, 07:58.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziBrowar Lubicz 450 gr butelka i wysyłka gratis.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie minął co prawda rok, ale dalej obstaje przy swoim. Jest trudniej, ale browary działają, warzą i sprzedają piwo. Katastrofy nie ma. No chyba, że tak nazwać stan, że piwa dalej nie są za grosze
Leave a comment:
-
-
Natomiast wyraźnie widać wstrzymywanie się, poza bardzo nielicznymi wyjątkami, ze startem nowych inicjatyw.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie minął co prawda rok, ale dalej obstaje przy swoim. Jest trudniej, ale browary działają, warzą i sprzedają piwo. Katastrofy nie ma. No chyba, że tak nazwać stan, że piwa dalej nie są za grosze
Leave a comment:
-
-
Nie minął co prawda rok, ale dalej obstaje przy swoim. Jest trudniej, ale browary działają, warzą i sprzedają piwo. Katastrofy nie ma. No chyba, że tak nazwać stan, że piwa dalej nie są za grosze
Leave a comment:
-
-
Hiszpania to nie do końca dobry przykład, tam rządzi takie nasze SLD plus razem, czyli jeszcze więksi socjaliści niż PiS, a to już spory wysiłek. Drastycznie podnoszą place minimalną, zasiłek dla bezrobotnych itp. Efekty widać na załączonym obrazku.
Leave a comment:
-
-
W Hiszpanii komuniści rządzą. Oczywiście nieudolnie. I wszystko jasne.
Leave a comment:
-
-
Może trochę. Bo sam straciłem pracę i 1000 osób tylko z jednej firmy?
A tu Hiszpania: Wołczyk: W Hiszpanii 8 mln bezrobotnych. 100 tys. zamkniętych firm. Obywateli nie stać na jedzenie.
Relacja w radio wnet z Hiszpanii.
Leave a comment:
-
Leave a comment: