Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka
Wyświetlenie odpowiedzi
SARS-CoV-2 - pomoc browarom
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziZ tego co pamiętam, to chodzi o dostawę pod drzwi wokół komina, a nie wysyłkę kurierem... niestety.
Leave a comment:
-
-
Z tego co pamiętam, to chodzi o dostawę pod drzwi wokół komina, a nie wysyłkę kurierem... niestety.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziKażde piwko po 5zł za butelkę!
Dostawa od 30zl gratis!
I jak widać browarowi się opłaca.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziJa wysłałem zamówienie dzisiaj - IPA wyszła ... Jak piwa - próbowałeś ?
IPA - jak ktoś lubi Mosaica, to będzie zadowolony. Ten chmiel wiedzie tam prym. Jak miałbym porównać to jakiejś ogólnodostepnej IPY to wskazałbym Modern Drinking. Kupiłem 3 i nie żałuję.
APA w smaku ok, ale aromat słabiuśki, przeciętniak.
Stout - słodko/palony/kawowy - nie jestem specem - wziąłem łyka od żony
Porter - leży i czeka
Leave a comment:
-
-
O w końcu normalniejsza ilość niż konieczne 20. Chyba wezmę na majówkę na balkonie
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziJa wysłałem zamówienie dzisiaj - IPA wyszła ... Jak piwa - próbowałeś ?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziZgadza się.Przesyłka szybka a piwa dobrze zabezpieczone. Załapałem się jeszcze na IPĘ.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziBrowar Chełmiński - wysyłka piw w każde miejsce w kraju, koszt butelki 0,5l : 7zł sztuka, wysyłka kurierem GRATIS. Minimalne zamówienie - 10 butelek.
Dostępne : lager, pils, APA, pszenica, porter i milk stout.
Zgadza się.Przesyłka szybka a piwa dobrze zabezpieczone. Załapałem się jeszcze na IPĘ.Last edited by woosaa; 2020-04-29, 17:50.
Leave a comment:
-
-
Browar Chełmiński - wysyłka piw w każde miejsce w kraju, koszt butelki 0,5l : 7zł sztuka, wysyłka kurierem GRATIS. Minimalne zamówienie - 10 butelek.
Dostępne : lager, pils, APA, pszenica, porter i milk stout.
Leave a comment:
-
-
Przy okazji dzięki za wszystkie info o podobnych akcjach. Bez ruszania tyłka z domu, można napić się piwa (w rozsądnej cenie) z miejsc, których nigdy by się nie odwiedziło, ani napiło piwa.
Na moim koncie 4 zrealizowane transakcje (piata w drodze).
Leave a comment:
-
-
Chyba nie było:
Browar Miedziowy44
- Pils
- German Hefeweizen ( Pszeniczne )
- Pierwsza Gwiazdka ( Ciemne piwo korzenno - miodowe )
- Świnoujski Kozioł
- Milk Stout
- Coco Island
Każde piwko po 5zł za butelkę!
Dostawa od 30zl gratis!
Kontakt:
Tel.: 507397217
marcel.tkaczonek@inmedicalspa.plLast edited by KobiNalewka; 2020-04-27, 14:41.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie jadam ludzkich wątrób w weekendy.
Leave a comment:
-
Leave a comment: