Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
SARS-CoV-2 - pomoc browarom
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziWczoraj, przynajmniej na chwilę, cena amerykańskiej ropy spadła poniżej zera.
Można? Można!
Leave a comment:
-
-
Wczoraj, przynajmniej na chwilę, cena amerykańskiej ropy spadła poniżej zera.
Można? Można!
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA nie zastanawia Was, że nikt z dawnych kolegów, obecnie wielkich blogerów czy browarników, sam nic tu nie raczy napisać? Chyba nie mają tak źle żeby na b.b pomocy szukać.
Leave a comment:
-
-
"Hej, bardzo proszę was o pomoc, kupujcie moje piwka za jedyne 8 zł/butelka! "
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedzi(...)Chyba nie mają tak źle żeby na b.b pomocy szukać.
Leave a comment:
-
-
A nie zastanawia Was, że nikt z dawnych kolegów, obecnie wielkich blogerów czy browarników, sam nic tu nie raczy napisać? Chyba nie mają tak źle żeby na b.b pomocy szukać.
Leave a comment:
-
-
Pozwalam sobie przypomnieć jeszcze raz, bo informacja zniknęła pod rozważaniami nad wyższością etykiety otrzymanej drogą korespondencyjną z browaru nad odklejaną z butelki.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziBrowar Odrzański (kolega Krzysiek - Undeath) organizuje dowóz w swoich piw w okolicach Zielonej Góry, Nowej Soli, Głogowa i Bytomia Odrzańskiego (możliwość transportu do innych miejscowości po dogadaniu) oraz wysyłkę po kraju:
w pakiecie (20 sztuk) pils i amercian wheat po 100 zł, AIPA za 140. Możliwość miksowania zamówienia.
Dla kolekcjonerów są też zestawy z dedykowanym szkłem.
Browar Odrzański. 1599 osób lubi to · 1 osoba mówi o tym. Myśl o powstaniu Browaru Odrzańskiego zrodziła się w głowie miłośnika piwa mieszkającego nad
biuro@browarodrzanski.pl
http://tygodnikkrag.pl/cms/bytom-odr...as-rzeka-piwa/
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziZamkniętych na stałe?
Leave a comment:
-
-
To premiery piw uwarzonych przed wybuchem epidemii. Wiele browarów jest zamkniętych a piwowarzy szukaja nowej pracy
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTak jak pisałem, po tym jak browary ogarną się i przemodelują swoją sprzedaż dalej będą sprzedawać (liczyłem, że ciut taniej). Jest klient, jest sprzedaż. Ba, są kanały sprzedaży, media społecznościowe. Jerry pisze to co sam odczuł. Ale nie zmieni to modelu.
Leave a comment:
-
-
Odpowiem tylko na ostatnie - mowa było o cenach "dawniej", a nie półtora roku temu. Dla mnie "dawniej" to własnie jakies 20 lat temu. To, co ustaliły leśne dziadki, w zasadzie nadal obowiązuje. Zwyczajowo odklejki traktuje się poważnie tylko wtedy, jeśli nie ma dostępu do nówek. I tego nic nie zmieni, ta sama zasada obowiązuje w numizmatyce czy filatelistyce.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTo nie było realne i tak nie działało. Po pierwsze, podajesz wyrwane z kontekstu, pojedyncze ceny, które MOŻE w drodze wyjątku gdzieś zostały zrealizowane,
a pomijasz fakt, że aby uzyskać NOWE etykiety (odklejane nie mają waloru kolekcjonerskiego),
trzeba było jechać, lub napisać do browaru list. Po drugie, pomijasz całkowicie dodatkowy koszt uzyskania waloru, w postaci kosztu dojazdu na giełdę lub kosztu korespondencji kolekcjonerskiej, co w przypadku pojedynczej etykiety lub kapsla czyni taką transakcję całkowicie nieeokonomiczną.
Może znasz kogoś, kto robił takie biznesy, ja nie znam.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzietykiety (odklejane nie mają waloru kolekcjonerskiego
Przez piętnaście lat wątek osiągnął ponad 460 wpisów, w większości poświęconych wymianie doświadczeń przez kolekcjonerów odklejających etykiety z butelek po piwie.
Leave a comment:
-
Leave a comment: