"Hej, bardzo proszę was o pomoc, kupujcie moje piwka za jedyne 8 zł/butelka! "
SARS-CoV-2 - pomoc browarom
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA nie zastanawia Was, że nikt z dawnych kolegów, obecnie wielkich blogerów czy browarników, sam nic tu nie raczy napisać? Chyba nie mają tak źle żeby na b.b pomocy szukać.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziWczoraj, przynajmniej na chwilę, cena amerykańskiej ropy spadła poniżej zera.
Można? Można!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziGdzie Ty żyjesz, taraz pisze się na Jepiwce albo na Wolnym. Pisanie na BB jest dla leśnych dziadków
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziWiedzą doskonale, że BB to nie ich target.
To po jakiego się tu produkujecie? Sam sie dałem też w to wkręcić"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziTo po jakiego się tu produkujecie? Sam sie dałem też w to wkręcić
O wirusie i browarach rzemieślniczych na stronie Gzuba:
Comment
-
-
Eee, koleżko, zluzuj, kolejny raz sie zapędzasz za daleko...
Zastanawia mnie jaki to ma sens jak sami zainteresowani nie chcą sie tu udzielać.
Jakaś misja? Uszczęśliwianie na siłę? Zakamuflowane udziały w biznesach?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziZakamuflowane udziały w biznesach?
Comment
-
-
Zobaczcie jak fajnie do tematu podeszli Czesi.
Zrobili zbiorczą stronę do pomocy swoim knajpkom. Bez zadęcia, bez pretensjonalnych akcji ratujmycalykraft (tak jakby caly byl warty).
Za to macie do wyboru konkretne lokale czyli miejsca, ludzi).
I gdyby u nas tez taką ciekawą akcję zrobiono - ratuj swoje gospody swoje browary swoje ulubione piwa to brzmiałoby to zupełnie inaczej niż ratujmodęinasząkasę jak u nas.
i przy okazji za pomoc są konkfrety - vouchery do wykorzystania.
U nas na zrzutce jest kilka lokali które też tak robią a nie jak "kraft" oczekują, że bezmyślnie będziemy ciągle płacić wygórowane ceny w imię "rewolucji".Last edited by Warzywo; 2020-04-22, 19:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJeszcze nie ale nie ma widoków na rychłe warzenie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedzi
������ Ciemny Lager
������ Leśny Lager
������ Pils
������ Polskie Żyto
Comment
-
Comment