Kraftowcy już tak odlecieli, że tu nie ma nic dziwnego. Są tacy, którzy ten swój kraft widzą jako misję, powołanie, ideologię
SARS-CoV-2 - pomoc browarom
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika heckler Wyświetlenie odpowiedzi
Cytat z fejsa Smakuj Piwo. To już nie jest prośba o wsparcie, to już jest żądanie .Last edited by LESNICZYy; 2020-05-08, 19:30.
Comment
-
-
W filmiku nie było to żadne wymuszanie. Z cytatu na fejsie zrobiłeś szum. Czy potrzebny? Ja go nie usprawiedliwiam, ale z "kwarantanna nie zwalnia Was z obowiązku wspierania kraftu" nie wyciągałbym aż tak daleko idących wniosków. Sposób prowadzenia bloga, takiego już rozhulanego, a ten jest takim to przekaz na zasadzie guru - wyznawcy. Na pewno słuchacze tego podcasta nie odebrali przekazu jak Ty.
Blogosfera już dawno przestała informować, a bardziej promować. Dary od browarów, czy wręcz wskazówki czego mają wyszukać w podesłanym produkcie o tym świadczą.
W cytowanym fragmencie wypowiedzi widziałbym raczej wsparcie w rodzaju przypomnienia, że mimo izolacji jest możliwość nabycia piwa i jego degustacji.
Jak dla mnie niepotrzebny szum o nic.Last edited by e-prezes; 2020-05-09, 09:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika heckler Wyświetlenie odpowiedziSmakuj Piwo
31 marca ·
Kwarantanna nie zwalnia Was z obowiązku wspierania browarów kraftowych!
Ja wspieram jak mogę! #WspieramyPolskiKraft
Cytat z fejsa Smakuj Piwo. To już nie jest prośba o wsparcie, to już jest żądanie .
Sucha bir, a nie czasem sacz e bir?Last edited by Petitpierre; 2020-05-09, 15:17.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi...to przekaz na zasadzie guru - wyznawcy.
Przeglądam bardzo wiele blogów, w szczególności podróżniczych, głównie górskich, i nie odczułem nigdzie takiego charakteru przekazu.
Może dlatego, że jak ktoś chce być w górskich tematach wiarygodny, to musi samemu trochę potu przez membranową odzież przefiltrować...
A z piwem inaczej - browary przyślą, założy się fikuśną czapkę, wypije, pogrymasi, pomlaska... trzast-prast i jest się gurem .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hecklerSmakuj Piwo
31 marca ·
Kwarantanna nie zwalnia Was z obowiązku wspierania browarów kraftowych!
Ja wspieram jak mogę! #WspieramyPolskiKraft
Cytat z fejsa Smakuj Piwo. To już nie jest prośba o wsparcie, to już jest żądanie .
Pancernik, może Cię to bawić, ale tak jest. I Kopyra jest tu chyba najlepszym przykłademLast edited by e-prezes; 2020-05-10, 07:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA to nie twoja wypowiedź?
Czy Ty zawsze musisz i próbujesz wszystkim udowodnić, że tylko Twój tok rozumowania jest najwłaściwszy?? Możesz nie wyciągać żadnych wniosków, a tym bardziej tych daleko idących, ale chłopie daj żyć i pozwól innym ludziom wyrażać swoje opinie. Ja interpretuje go po swojemu, a na oglądanie czyiś wypocin na jakimkolwiek blogu nie mam czasu, a ty, bardziej ochoty.
Comment
-
-
Zacytowałem twoją całą wypowiedź. Jest tam Twój link do filmiku i Twój komentarz do wypowiedzi blogera. Ja nie odebrałem tych słów blogera jako przymus i podejrzewam, że wiele osób też. Każdy wspiera co chce i jak chce. Pije co chce i ile chce. Próbuję tylko zwrócić Ci uwagę, że zrobiłeś szum zupełnie bez przyczyny. Nie musisz się zgadzać z moim zdaniem, czy ze zdaniem innych osób. Twój punkt widzenia.
Nikt nie karze Ci oglądać tego czy innego bloga. Nie jest ani przymus, ani Twój obowiązek.Last edited by e-prezes; 2020-05-10, 08:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika heckler Wyświetlenie odpowiedziE - Prezesie, a czy ja coś wspominałem o filmiku??? Nie, więc czytaj ze zrozumieniem. Filmiku nie oglądałem, a wpis mi wystarczy za wszystkie filmy świata.
Comment
-
Comment